Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Erica (Erica gracilis)

Încântătoare prin florile ei care apar într-o perioadă a anului în care puține plante mai pot înflori, Erica este apreciată pentru florile rezistente în condițmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Rezistentă la gerRezistentă la vântAsigură decor de toamna până primăvara
19,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-861
Denumire Erica gracilis
Inaltime (cm) 40.00
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb-Roz
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Parfum Nu
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 9.00 cm
Descriere

Încântătoare prin florile ei care apar într-o perioadă a anului în care puține plante mai pot înflori, Erica este apreciată pentru florile rezistente în condiții de frig (până la -8 grade Celsius) și vânt. Lăstarii scurți acoperiți cu frunze și flori mici, formează tufe dense ce își câștigă loc în grădină printre conifere și alte plante acidofile, sau în jadiniere, pentru decorul terasei. Florile plantei Erica decorează din toamna pănă primavara. Momentul înfloririi depinde de zona geografică, de obicei este în octombrie-noiembrie. Florile persistă doar pe timpul iernilor blânde. La Flower Time găsești planta Erica de vanzare sau o poți comanda online iar noi ne vom ocupa de livrarea la domiciliu. Comandă Erica online înfrumuseţează-ţi grădina sau terasa!   Îngrijire Erica gracilis:   Necesar apă: udați planta regulat pe timpul verii (evitați ca apa să stagneze). Toamna și iarna reduceți cantitatea de apă. Mențineți solul umed atunci când temperaturile sunt deasupra limitei de îngheț. Necesar fertilizare: administrați la 2-3 luni un îngrășământ potrivit pentru plante acidofile (precum cel pentru Rhododendron). Necesar lumină: pentru o dezvoltare armonioasă, plantați-o în plin soare, într-un sol bine drenat cu pH ușor acid. Înmulțire: se poate înmulți  prin butași, obținuți din lăstarii prelevați la începutul verii. Toaletare: după fiecare înflorire, sau primăvara devreme scurtați lăstarii pentru a stimula plantele să formeze noi lăstari tineri ce vor produce flori.   Notă! Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț. La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare