Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Erica gracilis (Erica)

Comanda Erica gracilis, o planta incântătoare prin florile ei care apar într-o perioadă a anului în care puține plante mai pot înflori. Erica este apreciată pentru florile mai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

flori pentru toamnă și iarnărezistenta la ger și vântdecorativă pentru o lungă perioadă
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-996
Denumire Erica
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb-Roz
Perioada inflorire Toamna-iarna
Necesar lumina abundenta
Aspect Tufa
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 11.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 30.00
Descriere

Comanda Erica gracilis, o planta incântătoare prin florile ei care apar într-o perioadă a anului în care puține plante mai pot înflori. Erica este apreciată pentru florile rezistente în condiții de frig (până la -8 grade Celsius) și vânt.

Lăstarii plantei Erica gracilis sunt scurți, acoperiți cu frunze și flori mici, formează tufe dense ce își câștigă loc în grădină printre conifere și alte plante acidofile, sau în jadiniere, pentru decorul terasei.

Florile plantei Erica decorează din toamna până primavara. Momentul înfloririi depinde de zona geografică, de obicei este în octombrie-noiembrie. Florile persistă doar pe timpul iernilor blânde.

La Flower Time găsești planta Erica de vanzare sau o poți comanda online iar noi ne vom ocupa de livrarea la domiciliu. Comandă Erica online înfrumuseţează-ţi grădina sau terasa!  

Îngrijire Erica gracilis:  

Necesar apă: udați planta regulat pe timpul verii (evitați ca apa să stagneze). Toamna și iarna reduceți cantitatea de apă. Mențineți solul umed atunci când temperaturile sunt deasupra limitei de îngheț.

Necesar fertilizare: administrați la 2-3 luni un îngrășământ potrivit pentru plante acidofile (precum cel pentru Rhododendron).

Necesar lumină: pentru o dezvoltare armonioasă, plantați-o în plin soare, într-un sol bine drenat cu pH ușor acid.

Înmulțire: se poate înmulți  prin butași, obținuți din lăstarii prelevați la începutul verii. Toaletare: după fiecare înflorire, sau primăvara devreme scurtați lăstarii pentru a stimula plantele să formeze noi lăstari tineri ce vor produce flori.  

Notă! Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț. La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare