Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Ficus mi. Ginseng Bonsai (Ficus microcarpa)

Comanda un bonsai elegant pentru birou, Ficus microcarpa Ginseng! Datorită serviciului nostru de livrare plante la domiciliu Ficusul microcarpa ginseng va ajunge la tine în cel mai scurtmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

intretinere facilaaspect elegantpotrivit pentru birouri
Adaugă la favorite
254,92 lei 299,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-1166
Denumire Ficus microcarpa
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 35.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100 cm
Descriere

Comanda un bonsai elegant pentru birou, Ficus microcarpa Ginseng!

Datorită serviciului nostru de livrare plante la domiciliu Ficusul microcarpa ginseng va ajunge la tine în cel mai scurt timp

Genul Ficus este una dintre cele mai ușor de întreținut specii din categoria bonsai și poate fi cultivată chiar și de un începător.

Ficus Ginseng este originar din Malaezia, Taiwan și sud-estul Asiei.

Ficusul Ginseng trăiește pe toate continentele și este foarte apreciat ca bonsai de interior.

 

Ingrijire Ficus Ginseng

Necesar apăUdarea Ficusului microcarpa Ginseng se face la interval de 7-10 zile,moderat lăsând solulsă se usuce bine între două udări. Nu este recomandată scufundarea vasului ca și la majoritatea bonsailor, deoarece excesul de apă poate provoca putrezirea rădăcinii. Pulverizați frunzele cât mai des posibilEvitați stagnarea apei în masca ghiveciului.

Necesar luminăFicus microcarpa ginseng preferă locuri cu lumină multă, dar indirectă. Vara poate fi ținut afară, dar ferit de razele soarelui.

Necesar fertilizare: Fertilizarea Ficusului microcarpa gineng trebuie să se facă la interval de două – trei săptămâni în perioada martie-septembrie, iar în rest o dată pe lună. În apa de udat se va adăuga îngrășământ pentru bonsai în cantitatea recomandată pe eticheta acestuia.

Tăierea și transplantarea: Scopul tăierilor la Ficus microcarpa ginseng este menținerea formei acestuia. Ramurile și în special creșteriloe noi, neuniforme, se taie deasupra unei frunze de unde se dorește a se forma o nouă creștere. Transplantarea are loc o dată la 2-3 ani, se folosește pământ special pentru bonsai și tot acum se scurtează și rădăcinile astfel încât să îl puteți replanta în același ghiveci sau în unul de dimensiuni asemănătoare.

Dăunători: Ficus microcarpa ginseng este sensibil la paianjenii roșii și la păduchii de frunze (lânoși și țestoși). Preventiv, spălați frunzele plantei cu dușul, iar în momentul apariției dăunătorului faceți un tratament fito-sanitar cu insecticid/ acaricid specific.

ÎnmulțireÎnmulțirea Ficusului microcarpa ginseng se face prin butași recoltați primăvara sau prin marcotaj aerian, însă conducerea sub formă contorsionată se realizează greu și în timp îndelungat.

Atenție la prezența animalelor de companie în preajma ficusului microcarpa ginseng deoarece acesta poate fi toxic dacă este ingerat!

 

Notă: Forma și culoarea vasului poate să difere în funcție de disponibilitatea pe stoc.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare