Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.

Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.

vezi alt produs

Ficus mixt H 100 cm (Ficus benjamina)

Comanda ficusul benjamin (Ficus benjamina), o planta de interior potrivita in incaperi luminoase sau semi-umbrite! Pe siteul nostru gasesti Ficus benjamina de vanzare la pret avantajos alaturimai mult

Varietati

variegat
contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

atrage substantele nocive din incaperifoliaj luciosintretinere facila
Adaugă la favorite
149,90 lei   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-947
Denumire Ficus benjamina
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 100.00 cm
Diametru: 21.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 180-200
Descriere

Comanda ficusul benjamin (Ficus benjamina), o planta de interior potrivita in incaperi luminoase sau semi-umbrite! Pe siteul nostru gasesti Ficus benjamina de vanzare la pret avantajos alaturi de multe alte plante de interior benefice!

 

Originar din zonele tropicale ale continentelor Africa, Asia și Australia, genul Ficus cuprinde numeroase specii de tip arbust, arbore sau cățărătoare. Se adaptează diferitelor medii și se pot cultiva cu succes în apartament. Acordați atenție sevei din frunze și tulpini, fiind că este toxică!

Oferă-i un cadou minunat casei tale și comandă plante de interior online, iar prin serviciul nostru de livrare Ficus la domiciliu, planta va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

 

Îngrijire Ficus:

Necesar apă: Ficusul se udă săptămânal în perioada aprilie-septembrie și la 10-15 zile toamna și iarna. Cantitatea de apă administrată trebuie să fie direct proporțională cu volumul de pământ din vas, iar între două udări pământul trebuie să se usuce în profunzime. Se evită îmbibarea pământului până la saturație, deoarece rădăcinile sunt sensibile la excesul de apă. Pulverizați frunzele la 1-2 zile cu apă stătută. Calcarul din apă provoacă pete albicioase, murdare pe frunzele ficusului.

Necesar fertilizare: În perioada de creștere (aprilie-septembrie) administrați un îngrășământ pentru plante decorative prin frunze la 2 săptămâni. În rest se fertilizează lunar.

Necesar lumină: Ficusul preferă să fie amplasat în spații luminoase, însă ferit de razele directe ale soarelui care îi pot provoca arsuri pe frunze.

Tăierea și transplantarea: Tăierea la Ficus se recomandă a se face atunci când dimensiunile sale sunt prea mari pentru spațiul disponibil sau pentru a-i reda forma tulpinii. Ficusul se regenerează din zona în care s-a tăiat. Transplantarea Ficusului elastica poate fi făcută anual sau la 2 ani, în funcție de ritmul său de creștere.

Înmulțire: Ficusul se înmulțește prin butași de tulpină și prin marcotaj aerian în perioada aprilie-septembrie.

Boli și dăunători: Ficusul este sensibil la excesul de apă asociat cu temperaturi scăzute, care îi provoacă brunificarea și căderea frunzelor. Dăunătorii ficusului sunt paianjenii roșii și păduchii lânoși și țestoși. Pentru prevenirea lor mențineți igiena plantei, curățaț-o periodic pe ambele fețe ale frunzei cu o lavetă îmbibată în alcool sanitar, iar în cazul unui atac puternic efectuați tratamente fito-sanitare cu un acaricid/ insecticid specific.

 

 

Notă:Prețul afișat este per bucată.

Varietatea dorita se poate alege in urma discutiei telefonice cu un reprezentant Flower Time.

Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare