Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Filodendron Atom (Philodendron selloum)

Varietati

caracteristici esentiale

Purifică aerulFrunze veșnic verziPlantă de interior, de semiumbră
49,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

 

Filodendron (Philodendron) cuprinde un grup de plante, în care sunt cuprinși atât copăcei cât și arbuști pitici. Plantele își au originea din pădurile Americii de Sud.   

Philodendron Atom e o plantă compactă, ușor de îngrijit, cu frunze ondulate, veșnic verzi și lucioase. Filodendron Atom e o plantă rară cu întreținere redusă, potrivită pentru dormitoare, băi cu geam, camere de zi, zone de umbră.  Comandă online, cu livrare la domiciliu Philodendron Atom la un preț avantajos. 

Necesar apă: Udați regulat, dar lasați solul să se usuce ușor între două udări. Asigurați-vă că ghiveciul are un drenaj bun și găuri de scurgere deoarece nu e indicată o umiditate prea ridicată pentru rădăcini.

Necesar fertilizare: Utilizați un îngrășământ lichid pentru plante verzi în perioada de creștere, primăvara și vara.

Tipul de sol: Philodenron Atom  preferă un sol pe bază de turbă, care nu este prea greu. E nevoie de un substrat care să rețină umezeala, dar să nu rețină apa. Un amestec special pentru plante verzi și palmieri e perfect pentru această plantă.

Necesar lumină: Preferă lumina indirectă. Alegeți un loc mai umbrit deoarece nu ii place lumina directă a soarelui. Se poate amplasa în apropierea unui geam, cu lumină filtrată, orientată pe est. Temperatura optimă e cuprinsă între 18 – 28 de grade Celsius. Evitați sa amplasați Filodendronul în locuri cu curenți reci de aer.

Întreținere: Îndepărtați praful de pe suprafața frunzelor cu o cârpă moale umedă sau un duș complet pentru a îndepărta orice urmă de praf care s-a acumulat. Acest lucru vă va asigura că planta e sănătoasă și fară dăunători.

Philodendron Atom este toxic pentru animale și copii în caz de ingerare.  

 

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în pret.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.Informatii produs

Cod MAG-1006
Denumire Philodendron selloum
Tip Perena
Necesar lumina Lumina indirecta
Necesar apa moderata
Aspect Verde
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 70 cm