Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Filodendron imperial (Philodendron imperial)

Varietati

caracteristici esentiale

purifica aerulextrem de decorativaintret facila
104,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Filodendron (Philodendron imperial Red) pentru un decor impresionant si un aer mai proaspat. Philodendron este un gen de plante, în care sunt cuprinși atât copăcei mici cât și arbuști pitici. Plantele își au originea din pădurile Americii de Sud. 

Philodendronul Imperial este un soi de Philodendron erubescens care provine din Columbia. Denumirea provine din frunzele sale mari, verzi și lucioase. Planta de Filodendron este benefică pentru interior, deoarece elimină din aer toxinele dăunătoare, cum ar fi benzenul. Perfect pentru dormitor sau bucătărie! Comandă online Philodendron Imperial la ghiveci la cel mai mic preț.

Necesar apă: Udați regulat, dar lasați solul să se usuce ușor între două udări. Asigurați-vă că ghiveciul are un drenaj bun și găuri de scurgere deoarece nu e indicată o umiditate prea ridicată pentru rădăcini.

Necesar fertilizare: Utilizați un îngrășământ lichid pentru plante verzi în perioada de creștere, primăvara și vara.

Tipul de sol: Philodenronul Imperial preferă un sol pe bază de turbă, care nu este prea greu. E nevoie de un substrat care să rețină umezeala, dar să nu rețină apa. Un amestec special pentru plante verzi și palmieri e perfect pentru această plantă.

Necesar lumină: Preferă lumina indirectă. Alegeți un loc mai umbrit deoarece nu ii place lumina directă a soarelui. Se poate amplasa în apropierea unui geam, cu lumină filtrată, orientată pe est. Temperatura optimă e cuprinsă între 18 – 28 de grade Celsius. Evitați sa amplasați Filodendronul în locuri cu curenți reci de aer.

Întreținere: Îndepărtați praful de pe suprafața frunzelor cu o cârpă moale umedă sau un duș complet pentru a îndepărta orice urmă de praf care s-a acumulat. Acest lucru vă va asigura că planta e sănătoasă și fară dăunători.

Philodendronul Imperial este toxic pentru animale și copii în caz de ingerare.   


Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1094
Denumire Philodendron imperial
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Exotic
Dimensiuni livrare Inaltime: 70.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100.00