Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Filodendron 'White Measure' - Birkin (Philodendron 'White Measure')

Varietati

caracteristici esentiale

Purifică aerulColorit atractivIntretinere facila
59,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Filodendronul (Philodendron) este un gen de plante, în care sunt cuprinși atât copăcei mici cât și arbuști pitici. Plantele își au originea din pădurile Americii de Sud.  

Filodendronul 'White Measure' se caracterizează prin dungile sale albe, sub formă de ac și frunze lucioase. Cu cât este mai matură planta, cu atât apar mai multe dungi.

Planta de Filodendron este benefică pentru interior, deoarece elimină din aer toxinele dăunătoare, cum ar fi benzenul. Perfect pentru dormitor sau bucătărie! Comandă online Philodendron 'White Measure' la ghiveci la cel mai mic preț.

Necesar apă: Udați regulat, dar lasați solul să se usuce ușor între două udări. Asigurați-vă că ghiveciul are un drenaj bun și găuri de scurgere deoarece nu e indicată o umiditate prea ridicată pentru rădăcini.

Necesar fertilizare: Utilizați un îngrășământ lichid pentru plante verzi în perioada de creștere, primăvara și vara.

Tipul de sol: Birkinul preferă un sol pe bază de turbă, care nu este prea greu. E nevoie de un substrat care să rețină umezeala, dar să nu rețină apa. Un amestec special pentru plante verzi și palmieri e perfect pentru această plantă.

Necesar lumină: Preferă lumina indirectă. Alegeți un loc mai umbrit deoarece nu ii place lumina directă a soarelui. Se poate amplasa în apropierea unui geam, cu lumină filtrată, orientată pe est. Temperatura optimă e cuprinsă între 18 – 28 de grade Celsius. Evitați sa amplasați Filodendronul în locuri cu curenți reci de aer.

Întreținere: Îndepărtați praful de pe suprafața frunzelor cu o cârpă moale umedă sau un duș complet pentru a îndepărta orice urmă de praf care s-a acumulat. Acest lucru vă va asigura că planta e sănătoasă și fară dăunători.

Philodendronul este toxic pentru animale și copii în caz de ingerare.   


Notă: Vasul decorativ nu este inclus în pret.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Informatii produs

Cod MAG-1359
Denumire Philodendron 'White Measure'
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250.00