Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Floarea albinei (Gaura lindheimeri)

Floarea albinei sau Gaura lindheimeri  este o plantă perenă deosebit de frumoasă, originară din Mexic, ușor de crescut, cu o lungă perioadă de înflorire și flori colorate care atragmai mult

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

caracteristici
esentiale

Abundență floralăRezistentă la poluareFlori tot timpul verii
24,90 lei  TVA inclus

Informatii produs

Cod MAG-803
Denumire Gaura lindheimeri
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Roz
Perioada inflorire Iunie-August
Parfum Nu
Necesar lumina abundenta
Necesar apa abundentă
Aspect Tufa
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 11.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 55
Descriere

Floarea albinei sau Gaura lindheimeri  este o plantă perenă deosebit de frumoasă, originară din Mexic, ușor de crescut, cu o lungă perioadă de înflorire și flori colorate care atrag fluturii și abinele. Pe site-ul nostru găsiți planta Gaura de vanzare la un preț accesibil. Comanda online Floarea albinei și în cel mai scurt timp te vei putea bucura de o grădină frumos colorată.


  Îngrijire Gaura:

Necesar lumină: plantați Gaura în plin soare (cel puțin 6 ore de soare pe zi) pentru a avea o perioadă de înflorire îndelungată.

Necesar apă: Floarea albinei este destul de rezistentă la secetă Tipul de sol: Gaura se dezvoltă cel mai bine pe soluri nisipoase. Evitați plantarea Gaurei pe soluri care nu asigură o bună drenare a apei.

Necesar îngrășământ: Gaura prosperă pe soluri sărace și nu are nevoie de îngrășăminte suplimentare. Gunoiul de grajd poate fi util pentru o dezvoltare armoniosă a plantei.

Boli și dăunători: Gaura este imună la boli dar excesul de apă sau plantarea pe un sol umed poate duce la putrezirea rădăcinilor.

Plantarea: se face de regulă primăvara sau toama, dacă solul nu este înghețat. În cazul în care achiziționați planta în ghiveci, cu rădăcina bine dezvoltată în balotul de pământ, aveți posibilitatea să o plantați în orice perioadă a anului. După încetarea perioadei de înflorire tăiați ușor arbustul pentru a înflori cu mai multă vigoare și pentru a avea o plantă compactă și mai puternică. Pe perioada iernii protejați planta de frig acoperind-o cu un strat de mulci.  

 

Notă: La acest moment plantanu este inflorita.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare