Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Floarea Flamingo H 40 cm (Anthuriun andraeanum)

Anthurium sau Floarea flamingo este un purificator extraordinar al aerului din încăperi, ideal pentru un spațiu elegant și curat. Planta este de origine tropicală, însă mai mult

Varietati

RosuRozAlb

caracteristici
esentiale

Purifică aerul din casăFlori tot timpul anuluiCultivare ușoară
44,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-706
Denumire Anthuriun andraeanum
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 80.00
Descriere

Anthurium sau Floarea flamingo este un purificator extraordinar al aerului din încăperi, ideal pentru un spațiu elegant și curat. Planta este de origine tropicală, însă totuși nu rezistă la temperaturi foarte ridicate (cel mult 33 de grade Celsius). Ajunge până la 50-150 cm înălțime. Floarea crește pe tija înaltă și poate fi de diferite culori: alb, roșu, roz.

Oferă un cadou sublim celor apropiați ție și bucurați-vă împreună de el. Comandă Floarea flamingo online, iar prin serviciul nostru de livrare plante de interior la domiciliu, va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

Întreținere Anthurium:

Necesar apă: Floarea flamingo se udă săptămânal în perioada de creștere și înflorire, însă cu o cantitate mică de apă. Este recomandat ca solul să nu fie niciodată puternic îmbibat cu apă. Suplimentați nevoia de apă prin pulverizări periodice, la interval de 1-3 zile, cu apă stătută.

Necesar fertilizare: Fertilizarea la Anthurium este recomandat a se face cu un îngrășământ pentru orchidee, la interval de 2 săptămâni, în apa de udat.

Necesar lumină: Anthurium preferă locurile foarte bine luminate din încăperi. Lipsa luminii întârzie sau chiar sistează înflorirea.

Transplantarea: Floarea flamingo se transvazează anual sau la 2 ani, într-un pământ acid.

Înmulțire: Anthurium se înmulțește prin despărțirea tufei.

Boli și dăunători: Excesul de apă provoacă pete brunificate pe frunzele Anthuriumului. Dintre dăunători, Floarea flamingo  este sensibilă la păduchii țestoși. Aceștia se îndepărtează cu o lavetă îmbibată în alcool sanitar apoi se efectuează un tratament cu un insecticid specific. Operațiunea trebuie repetată de minim 3 ori la interval de 7 zile.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare