Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Gazania (Gazania splendens)

Gazania este o plantă perenă, originară din Africa de Sud. Frunzele gazaniei sunt alungite iar florile sunt mari, asemănătoare margaretelor, viu colorate în nuanţe de roşu, portocaliu saumai mult

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

caracteristici
esentiale

Înmulţire uşoară prin seminţe sau butaşiÎnflorire de lungă duratăÎntreţinere uşoară
19,90 lei  TVA inclus

Informatii produs

Cod MAG-787
Denumire Gazania splendens
Inaltime (cm) 30
Tip Anuala
Inflorescenta Da
Perioada inflorire iunie-octombrie
Parfum Nu
Necesar lumina abundenta
Necesar apa abundentă
Aspect Tufa
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 11.00 cm
Descriere

Gazania este o plantă perenă, originară din Africa de Sud. Frunzele gazaniei sunt alungite iar florile sunt mari, asemănătoare margaretelor, viu colorate în nuanţe de roşu, portocaliu sau galben. Înfloreşte din mai şi durează până la îngheţ. Gazania peste iarnă se poate păstra în ghivece dacă este tăiată la nivelul solului și păstrată la o temperatură constantă (12-16°C).

Comandă flori de grădină Gazania deoarece este o plantă extrem de decorativă pentru, terase, balcoane sau chiar pentru ferastra dumneavoastră. La Flower time găsești gazania de vânzare în ghiveci la un preț foarte mic.

 

Întreținere Gazania:

Necesar lumină: Această plantă are nevoie de mult soare. Lumina este un factor important pentru înflorirea Gazaniei.

Necesar apă: Gazania nu are pretenţii la nimic în afară de apă. Deşi este rezistentă la secetă, ea înfloreşte cel mai bine când este udată.

Necesar sol: Solul trebuie să fie bine drenat, bogat în humus.

Necesar îngrăşăminte: În mediul lor natural gazaniile cresc în soluri cu fertilitate redusă dar pentru a avea plante decorative prin flori şi pentru menţinerea lor pe o perioadă de timp mai mare, se recomandă aplicarea de îngrăşăminte lichide o dată la două luni.

Boli şi dăunători: Putrezirea este principala boală care poate afecta gazania iar afidele, tripşii şi acarienii sunt dănătorii principali ai gazaniei.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare