Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Ghiveci ceramic colorat cu farfurie 12 cm

Ghivecele ceramice colorate cu farfurie sunt confectionate din ceramica de calitate, glazurate atat la interior cat și la exterior.Ghiveciul ceramic are un design modern si atractiv,aducand o nota demai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150
29,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
CULOARE:

Informatii produs

Cod MAG-1026
Diametru (cm) 12.00
Culori alb, rosu, galben, gri, lila, maro, portocaliu, roz pal, verde
Inaltime 10 - 20
Descriere

Ghivecele ceramice colorate cu farfurie sunt confectionate din ceramica de calitate, glazurate atat la interior cat și la exterior.Ghiveciul ceramic are un design modern si atractiv,aducand o nota de culoare si elegantă casei dumneavoastra.Finisajul este mat sau lucios in culori vii.

Ghiveciul este prevazut cu un orificiu in partea de jos,permitand scurgerea surplusului de apa direct în farfuria atasata ghiveciului.

Peretii vaselor de ceramica sunt mai grosi ,protejand plantele impotriva schimbarilor bruste de temperatura.Ghivecele ofera spatiul necesar plantarii florilor preferate.

Ghivecele sunt disponibile spre vanzare in mai multe culori,la un pret avantajos.Comanda online si noi iti livram in cel mai scurt timp.Produse similare