Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Gymnocalycium | cactus altoit (GYMNOCALYCIUM HIBOTAN)

Cactușii sunt plante suculente care au capacitatea de a stoca lichide în tulpinile lor pentru a supraviețui în medii aproape lipsite de apă. Spinii cactușilor sunt, de fapt, frunze redmai mult

Varietati

RoșuRozPortocaliuGalben

caracteristici
esentiale

Flori naturaleCulori vibranteUșor de îngrijit
29,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-694
Denumire GYMNOCALYCIUM HIBOTAN
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa puțină
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 8.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 30.00
Descriere

Cactușii sunt plante suculente care au capacitatea de a stoca lichide în tulpinile lor pentru a supraviețui în medii aproape lipsite de apă. Spinii cactușilor sunt, de fapt, frunze reduse la dimensiuni minime, ca rezultat al adaptării la mediul de viață. Sunt răspândiți în multe zone ale globului, de la ținuturile aride din Mexic până în pădurile tropicale din America Centrală.

Gymnocalycium mihanovichii este specia de bază a acestei forme de cactus, iar soiul „Hibotan” reprezintă o mutație lipsită de clorofilă, care, pentru a supraviețui, trebuie altoit pe un cactus verde care sa îi asigure hrana obținută prin fotosinteză. Culorile acestui soi variază de la galben până la roșu-purpuriu.

Comandă cactus Gymnocalycium online pentru frumuseţea lor, dar şi pentru efectele pozitive pe care le au asupra locuinţei tale, având capacitatea de a atrage radiaţiile emise de aparatele electrocasnice. Prin serviciul nostru de livrare cactuși la domiciliu, planta va ajunge la tine în cel mai scurt timp. 

 

Întreținere Cactus Gymnocalycium:

Necesar apă: Plantele se udă la interval de 7-15 zile de primăvara până toamna, cu cantități moderate de apă, însă iarna se udă mai rar, chiar lunar.

Necesar fertilizare: Fertilizarea cactușilor se realizaează lunar, cu un îngrășământ specific cactaceelor.

Necesar lumină: Cactușii suportă lumina intensă, chiar razele directe ale soarelui, însă amplasați într-un spațiu slab luminat, aceștia vor putrezi.

Transplantarea: Cactușii pot fi transvazați la 2 ani, sau când vasul devine prea mic pentru a susține planta.

Înmulțire: Cactușii se înmulțesc prin butași de tulpină și lăstari laterali.

Boli și dăunători: Cactușii sunt sensibil la excesul de apă care provoacă putrezirea coletului și a tulpinii. Dintre dăunători, cel mai frecvent cactușii sunt atacați de păduchii lânoși.

 

Notă: Vasul decorativ  este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare