Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Hortensia cu flori (Hydrangea macrophylla)

Varietati

caracteristici esentiale

Flori colorateCromatica influențată de pHPlantă de grădină, perenă
99,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Hortensia  (Hydrangea macrophyla) este un arbust decorativ, cu flori care nu polenizează dar produce multe flori, viu colorate, mari și rotunde. Hortensiile își au originea în Japonia și Asia de Sud-Est. Planta nu este pretențioasă la tipul de sol, se adaptează ușor. Cea mai căutata este hortensia albastră, urmată de hortensia cu floare roz și albă În Romania, hortensia rămâne una dintre cele mai căutate plante pentru grădini. În general, culoarea florilor este influențată de pH-ul solului: la un pH în jurul valorii de 7 (neutru), floarea va avea culoarea alba, cu cât crește ph-ul și e apropiat de valoarea 14 (bazic) culoarea va fi roz, iar la un Ph acid (sub 6) culoarea va fi albastră.

Comanda Hortensia la ghiveci, poate fi soluția ideală pentru un cadou sau decorarea terasei.  

Îngrijire Hortensia

Tipul de sol: Se dezvoltă pe orice tip de sol dar preferă un sol bogat, bine drenat. 

Necesar lumină: Amplasați Hortensiile în zone care primesc lumina soarelui dimineața și umbră după-amiaz. Se dezvoltă și în lumină totală cu condiția ca solul să aibă umiditate ridicată și un bun drenaj. 

Necesar apă: În primii ani de la plantare asigurați - vă că hortensiile au parte de o cantitate mare de apă. Dacă solul e prea uscat hortensiile se vor usca! 

Necesar fertilizare: Plantarea într-un sol bogat, nu va necesita surplus de îngrășământ iar dacă este prea acid sau nisipos, administrați îngrășâmânt, primăvara devreme. 

Plantare: Hortensiile achiziționate la ghiveci se plantează în orice perioadă a anului cu excepția sezonului de iarnă, când solul este înghețat.  Toamna se recomandă aplicarea unui material protector pentru a proteja de îngheț. 

Notă: În acest moment, planta se livrează înflorită. Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț. La calcularea înălțimii produslui se ia în considerare și ghiveciul plantei.

 


  

Informatii produs

Cod MAG-1003
Denumire Hydrangea macrophylla
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Perioada inflorire Vara
Necesar lumina Lumina si semiumbra
Necesar apa abundentă
Aspect arbust
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 14.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100.00