Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Hortensia paniculata ( Hydrangea paniculata)

Comanda Hortensia cu panicule ( Hydrangea paniculata) pentru a e bucura de o gradina spectaculoasa. Hortensia paniculata este un arbust de grădină, de talie mare, de apromai mult

Varietati

Little Lime®
contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

flori albe marihortensia cu paniculeinflorire indelungata
Adaugă la favorite
79,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-1297
Denumire Hydrangea paniculata
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Perioada inflorire Vara
Necesar lumina abundenta
Aspect arbust
Dimensiuni livrare Inaltime: 70.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250.00
Descriere

Comanda Hortensia cu panicule ( Hydrangea paniculata) pentru a e bucura de o gradina spectaculoasa. Hortensia paniculata este un arbust de grădină, de talie mare, de aproximativ 200 centimetri care aduce mai multă culoare și textură peisajului din grădină. Hortensia impresionează prin cromatica inflorescențelor ce apar la sfârșitul verii, de culoare alb-lime. Comandă Hortensia, planta cu florile mari, spectaculoase, punctul de atracție al unei grădini de vis. Hortensia la ghiveci poate fi soluţia ideală şi pentru decorarea terasei sau a balconului! În magazinul nostru găsiți hortensia apaniculata de vanzare la un pret avantajos, cu livrare la domiciliu oriunde in România.

INGRIJIRE HORTENSIA PANICULATA:

Tipul de sol: Hortensia paniculata se dezvoltă pe orice tip de sol dar preferă un sol bogat, bine drenat.

Necesar lumină: Amplasați Hortensia paniculata în zone care primesc lumina soarelui dimineața și umbră după-amiaz. Se dezvoltă și în lumină totală cu condiția ca solul să aibă o umiditate ridicată și un bun drenaj.

Necesar apă: În primii ani de la plantare asigurați-vă că Hortensia paniculata are parte de o cantitate mare deapă. Dacă solul este prea uscat frunzele se va usca!

Necesar fertilizare: Dacă solul este bogat nu va fi necesară fertilizarea la Hortensia iar dacă este prea acid sau nisipos, administrați îngrășământ, primăvara devreme.

Plantare: Hortensiile achiziționata la ghiveci se plantează în orice perioadă a anului cu excepția sezonului de iarnă, când solul este înghețat. Toamna se ecomandă aplicarea unui start de mulci deaproximativ 15 cm, pentru a proteja planta de îngheț.  


Notă:  La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare