Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Iarba Hakone (Hakonechloa macra)

caracteristici esentiale

iarba decorativaiarba japonezaaspect surprinzator

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

Anunță-mă când e pe stoc Adaugă la favorite

Descriere produs

Comanda Iarba Hakone sau iarba japoneza, Hakonechloa macra  o planta ebacee, perena. Este ideala pentru decorarea marginilor unei alei, a unui lac sau a unei zone stancoase din gradina. Daca spatiul din gradina ta este limitat, poti sa plantezi Iarba Hakone si in ghiveci, cu conditia ca acestea sa fie suficient de incapator.  Este foarte rezistenta la temperaturi scazute decorand gradina pana la sfarsitul toamnei cand incepe sa se usuce. Daca iti doresti sa adaugi mai multa eleganta in gradina ta, la Flower time gasesti Iarba Hakone de vanzare la un pret modest. Poti comanda online iarba Hakonechloa macra pentru gradina si in cel mai scurt timp te vei putea bucura de ea in propria gradina.

 

Ingrijire Iarba Hakone, Hakonechloa macra

Tipul de sol: Desi prefera solurile bine uscate si este toleranta la seceta, dupa ce este bine dezvoltata, creste si pe soluri umede dar bine drenate. 

Necesar lumina: Alegeti un loc insorit pentru a planta Hakonechloa macra decorativa deoarece iubeste soarele si caldura.

Necesar apa: Hakonechloa macra  este rezistenta la seceta dar pana se stabilizeaza in sol udati iarba cel putin o data pe saptamana.

Necesar fertilizare: Aplicarea unui fertilizator cu eliberare lenta va stimula cresterea  plantei Hakonechloa macra . 

Plantarea: Planta achizitionata la ghiveci poate fi plantata in gradina in orice perioada a anului. In cazul in care achizitionati planta cu radacina nuda, plantarea se face de regula primavara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai daca solul nu este inghetat.   

 

Nota: La calcularea inaltimii produsului se ia in considerare si ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1295
Denumire Hakonechloa macra
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Rozeta
Dimensiuni livrare Inaltime: 25.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100.00