Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Iasomia de Madagascar (STEPHANOTIS FLORIBUNDA)

Cumpara planta de apartament Stephanotis pentru a te bucura de flori parfumate si delicate!  Comandă Iasomia de Madagascar online, iar noi asigurăm livrarea la domiciliu! Pentru un cadou dmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Parfum extravagant si imbatatorAspect elegantCadou ideal pentru apropiati
Adaugă la favorite
59,42 lei 69,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod 1000000084238
Denumire STEPHANOTIS FLORIBUNDA
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Perioada inflorire ianuarie-mai, iunie-octombrie
Parfum Da
Necesar lumina abundenta
Necesar apa Udare moderata
Aspect Catarator
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 200.00
Descriere

Cumpara planta de apartament Stephanotis pentru a te bucura de flori parfumate si delicate!  Comandă Iasomia de Madagascar online, iar noi asigurăm livrarea la domiciliu! Pentru un cadou deosebit sau pentru a înmiresma propria locuinţă, comandă Iasomia de Madagascar online şi planta va ajunge cu rapiditate la destinaţie. 

Planta Stefanotis (Stephanotis, Iasomie de Madagascar) atrage cele mai sofisticate simțuri cu parfumul său deosebit de îmbătător. Este atractivă tocmai prin contrastul extraordinar dintre frunzele lucioase, închise la culoare, și florile albe, cerate. Poate fi crescută la ghiveci, pentru a păstra mirosul elegant de parfum, dar este și o excelentă floare, atent poziționată în buchetul de mireasă astfel încât să mențină veșnic vie amintirea căsătoriei. 

Întreţinere Stephanotis:

Necesar apă: se udă regulat cu o cantitate medie de apă. Compostul se lasă să se usuce în profunzime până la următoarea udare. Frunzele se dezvoltă mult mai armonios dacă sunt pulverizate cu apă dedurizată, între udări. În sezonul rece se recomandă udarea compostului o dată la 10-15 zile. 

Necesar lumină: se plantează într-un loc însorit, dar cu raze de soare filtrate, astfel încât să nu ardă suprafața frunzelor. Parfumata Stephanotis are două cicluri de înflorire: ianuarie-mai și iunie-octombrie. Temperatura optimă de dezvoltare este 18-22 grade Celsius, însă este imperios necesar să nu se scadă mai jos de 8 grade Celsius.

Necesar fertilizare: din mai până în septembrie se utilizează îngrășământ lichid, o dată la 15 zile, iar în rest, o dată pe lună.

Cerințe speciale: Pentru a evita căderea bobocilor florali, poziționați planta într-un loc ferit de curenți de aer și nu o pulverizați în perioada înfloririi.

Înmulțire: prin butași, vara.

Dăunători: Aerul prea uscat din încăperi favorizează apariția păianjenilor roșii și a coșenilelor făinoase/ păduchi lânoși. Împotriva lor, aplicați un tratament cu un insecticid/ acaricid specific, însă înainte de aceasta curățați bine frunzele pe ambele fețe cu o lavetă îmbibată în alcool sanitar. Repetați operațiunea de minimum 2-3 ori. Pentru a evita reîmbolnăvirea plantelor, spălați-le periodic cu dușul.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare