Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Iedera de camera mix (Hedera Helix H 15 cm)

Comanda iedera de interior (Hedera helix) pentru a beneficia de aer purificat in interiorul locuintei tale. La noi gasesti iedera de vanare la cel mai avantajos pret. Iedera de camera (Hedera helix) mai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

combate poluarea electromagnetică Ideală pentru ghivece suspendateVarietate de modele și culori
9,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-977
Denumire Hedera Helix H 15 cm
Tip Perena
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 9.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250.00
Descriere

Comanda iedera de interior (Hedera helix) pentru a beneficia de aer purificat in interiorul locuintei tale. La noi gasesti iedera de vanare la cel mai avantajos pret.

Iedera de camera (Hedera helix) este o plantă responsabilă de absorbția tuturor substanțelor toxice prezente în locuințe, precum formaldehide, benzen, toluen, xilen și amoniac fiind astfel o plantă foarte benefică și decorativă.

Planta face parte din genul Hedera, care cuprinde specii cu frunze de forme și dimensiuni variate, în culori deosebite, de la verde la auriu, argintiu, galben, crem și gri.

Comandă iedera de apartament, planta cu numeroase beneficii purificatoare, dacă îţi doreşti să respiri în casa ta aer curat. În același timp, te vei bucura de o plantă curgătoare rezistentă, potrivită pentru un decor modern.  


Îngrijire iedera de cameră:

Necesar apă: Udați regulat și mențineți pământul umed. Toamna și iarna reduceți cantitatea de apă, mențineți o temperatură de 10 grade Celsius și lumină adecvată pentru a favoriza dezvoltarea plantei și colorarea frunzelor. Pulverizați frunzele cu apă zilnic, iar în perioada de iarnă la 2-3 zile.

Necesar lumină: Așezați planta într-un loc luminos, lumina favorizând colorarea frumoasă a plantei, însă trebuie ferită de soare direct.

Necesar fertilizare: Administrați îngrășământ o dată la 2 săptămâni.

Transvazare: Este necesar să o mutați într-un ghiveci mai mare la doi ani, primăvara. Înmulțire: Prin butași, în timpul verii.  

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare