Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Ienupar tarator (Juniperus procumbens )

Varietati

caracteristici esentiale

ienupar tarator compactcrestere la orizontalaacoperitor de sol
49,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Ienupar tarator (Juniperus procumbens Nana) si bucura-te de verde in gradina! Ienupar tarator procumbens Nana de vanzare la pret avantajos. 

Juniperus procumbens Nana este un conifer cu creștere lentă, acoperior de sol. Acest conifer de gradina este foarte decoartiv și se pretează foarte bine oricărui peisaj, putând fi plantat fie solitar fie în combinație cu  alte plante decorative. Juniperus procumbens Nana) este un conifer fără probleme care odată înrădăcinat în sol nu are nevoie de prea multă întreținere. Este foarte rezistent la poluare putând fi plantat și în zonele urbane. Dacă ești în căutarea unui conifer cu frunze strălucitoare, la Flower time găsești Ienupar tarator de vanzare la un pret avantajos. Poți comanda Ienupar tarator online și în cel mai scurt timp va fi livrat la domiciliu, oriunde în țară.

 

Ingrijire Ienupar tarator (Juniperus procumbens Nana):

Necesar apă: Udați periodic pentru a vă bucura de o plantă sănătoasă și viguroasă. Este rezistent la secetă însă nu pentru o lungă perioadă de timp. 

Tipul de sol: Coniferele se dezvoltă pe orice sol bine drenat dacă nu este prea uscat. În zonele cu temperaturi mai scăzute se recoamndă aplicarea unui start de mulci în jurul coniferului Juniperus procumbens Nana pentru a-l proteja de îngheț. 

Fertilizare: Primăvara este momentul în care Juniperus procumbens Nananecesită o fertilizare cu un conținut mai ridicat de azot și cu o eliberare lentă. 

Necesar lumină: Se dezvoltă foarte bine în plin soare sau umbră parțială.

Boli și dăunători: Nu există probleme grave legate de boli și dăunători.

Plantare: Coniferele la ghiveci se pot planta în orice perioadă a anului cu excepția situației în care pământul este înghețat.

Înmulțire: Juniperus procumbens Nana se înmulțește prin butași sau prin semințe.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1390
Denumire Juniperus procumbens
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect compact
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100 cm