Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Lămâi (Citrus limon)

Comandă un lămâi online care să contribuie la sănătatea familiei tale! Fructele sale minunate pot fi la tine în casă cu ajutorul serviciului nostru de livrare plante la domiciliu. &mai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Fructe comestibileFructe strălucitoareContrast deosebit
199,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000190120
Denumire Citrus limon
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Primavara
Parfum Da
Necesar lumina abundenta
Necesar apa Udare abundenta
Aspect Arbore
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 80.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 300
Descriere

Comandă un lămâi online care să contribuie la sănătatea familiei tale! Fructele sale minunate pot fi la tine în casă cu ajutorul serviciului nostru de livrare plante la domiciliu.

Întreţinere lămâi

În general, majoritatea citricelor au aceleași cerințe legate de climă. Prin urmare, cultivarea lor ca specii ornamentale, în condiții de apartament, trebuie să respecte câteva reguli pentru a le face să se simtă "ca acasă". În primul rând, au nevoie de foarte multă lumină. Este adevarat, în sezonul rece se mulțumesc și cu puțină, dar dacă doriți să aveți în primăvară un copăcel înflorit, țineți-l cât mai aproape de o fereastră luminată.
În jurul rădăcinilor, citricele au o rețea alcătuită din hifele unei ciuperci alături de care planta trăiește în simbioză. În nici un caz nu curățați de tot rădăcina copăcelului, când o plantați în alt ghiveci, lăsați și pământ din cel vechi în jurul rădăcinilor. Nu uitați să le lăsați să se dezvolte, deci alegeți întotdeauna un vas cu diametrul potrivit pentru mărimea copacului.
Pământul din vas trebuie să permită scurgerea ușoara a apei. Pe fundul ghiveciului așezați un strat de cioburi de ceramică de la ghivece vechi, sparte, sau pietriș și moloz. Pământul trebuie să fie un amestec de turbă și pământ de flori, în proporții de 1:1.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare