Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Lamai Meyer (Citrus meyeri)

Comanda un lamai Meyer online care sa contribuie la sanatatea familiei tale! Fructele sale minunate pot fi la tine in casa cu ajutorul serviciului nostru de livrare plante la domiciliu.   Omai mult

Varietati

'Meyer'

caracteristici
esentiale

Copacel cu fructe comestibileFlori puternic parfumateFrunze lucioase
Adaugă la favorite
127,42 lei 149,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-1518
Denumire Citrus meyeri
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb-Galben
Necesar lumina abundenta
Necesar apa moderat
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250.00
Descriere

Comanda un lamai Meyer online care sa contribuie la sanatatea familiei tale! Fructele sale minunate pot fi la tine in casa cu ajutorul serviciului nostru de livrare plante la domiciliu.  

Originari din China, lamaii "Meyer" sunt de fapt plante hibride, fiind o incrucisare intre un lamai si un mandarin. Fructul rezultat de la lamaiul "Meyer" este mai dulce decat fructele altor lamai. De asemenea, sunt mai mici si au o forma mai rotunda. In concordanta cu alte citrice, coaja fructelor si materialele vegetale sunt toxice pentru caini si pisici.

 

Intretinere lamai

In general, majoritatea citricelor au aceleasi cerinte legate de clima. Prin urmare, cultivarea lor ca specii ornamentale, in conditii de apartament, trebuie să respecte cateva reguli pentru a le face sa se simta "ca acasa". In primul rand, au nevoie de foarte multa lumina. Este adevarat, in sezonul rece se multumesc si cu putina, dar daca doriti sa aveti in primavara un copacel inflorit, tineti-l cat mai aproape de o fereastra luminata.
In jurul radacinilor, citricele au o retea alcatuita din hifele unei ciuperci alaturi de care planta traieste in simbioza. In nici un caz nu curatati de tot radacina copacelului, cand o plantati in alt ghiveci, lasati si pamant din cel vechi in jurul radacinilor. Nu uitati sa le lasati sa se dezvolte, deci alegeti intotdeauna un vas cu diametrul potrivit pentru marimea copacului.
Pamantul din vas trebuie sa permita scurgerea usoara a apei. Pe fundul ghiveciului asezati un strat de cioburi de ceramica de la ghivece vechi, sparte, sau pietris si moloz. Pamantul trebuie sa fie un amestec de turba si pamant de flori, in proportii de 1:1.

Produse similare