Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Liliac indian (Lagerstroemia indica)

Lagerstroemia indica sau Liliacul indian este un arbust decorativ prin frunze și flori originar din Asia, ce poate atinge înălțimea de 5 metri. Înflorește din luna august până &mai mult

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

caracteristici
esentiale

Flori spectaculoaseCultivare ușoarăAspect elegant

Informatii produs

Cod MAG-833
Denumire Lagerstroemia indica
Tip Perena
Culoare flori Roz
Perioada inflorire August-Septembrie
Necesar lumina abundenta
Necesar apa moderată
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 60.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 500-600
Descriere

Lagerstroemia indica sau Liliacul indian este un arbust decorativ prin frunze și flori originar din Asia, ce poate atinge înălțimea de 5 metri. Înflorește din luna august până în septembrie, florile având nuanțe de la roz pal până la roșu închis. Acest liliac decorează grădina și pe perioada toamnei când frunzele capătă o culoare de brun-purpuriu.

Dacă îți dorești un arbust cu flori bogate și frunze spectaculoase, pe site-ul nostru găsești Lagerstroemia de vanzare, un arbust extrem de decorativ pentru orice tip de grădină. Poți comanda Liliac indian online și în cel mai scurt timp a fi livrat la domiciliu!

 

Îngrijire Liliac indian:

Necesar lumină: Liliacul indian are nevoie de soare din plin. Cu cât va primi mai mult soare și mai multă căldură, cu atât va înflori mai bogat și va avea culori mai intense. 

Tipul de sol: Lagerstroemia se adaptează oricărui tip de sol de la cel nisipos până la cel argilos, cu condiția ca acesta să fie bine drenat. Aplicați un strat de mulci în jurul plantei pentru a preveni fluctuațiile extreme ale temperaturii solului. 

Necesar apă: Nu trebuie să udați Liliacul indian numai pe perioada de secetă. 

Necesar fertilizare: Pentru a spori creșterea și înflorirea, aplicați un îngrășământ lichid pe periaoda primăverii. Când planta începe să înflorească opriți fertilizarea. O fertilizare exagerată va favoriza creșterea frunzelor și nu a florilor. 

Boli și dăunători: Putrezirea rădăcinilor este principala problemă cu care se poate confrunta Lagerstroemia indica însă dacă este amplasat pe un sol bine drenat unde apa nu va bălti și dacă va beneficia de mult soare,  această boală nu va reprezenta o problemă. Dacă observați că arbustul are probleme cu afidele, aplicați un insecticid adecvat. 

Plantare: Plantele la ghiveci pot fi plantate în orice perioadă a anului cu excepția perioadelor geroase, când solul este înghețat. 

Înmulțirea: Lagerstroemia indica se poate înmulți prin butași sau prin marcotaj. 

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare