Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Magnolia soulangeana (Magnolia soulangeana - arbusti ornamentali cu flori)

caracteristici esentiale

Varietate de culori a cupelor floraleVestitor al primăveriiPlantă vivace, rezistentă
104,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Magnolia soulangeana pentru a beneficia de flori delicate, superbe, la inceputul primaverii in gradina ta! La noi gasesti Magnolia soulangeana (Magnolie) de vanzare la pret avantajos cu livrare la domiciliu.

Magnolia soulangeana este unul dintre cei mai apreciați arbuști decorativi cu flori care apar înaintea frunzelor, la începutul primăverii. Magnolia soulangeana este originară din Asia și America de Nord ce poate atinge înălțimi de până la 7 metri fiind foarte rezistentă la poluarea urbană. Frunzele sale sunt ovale, de culoare verde lucios și căzătoare iar florile sunt mari, erecte. 

Dacă îți dorești un arbust cu cele mai încântătoare flori parfumate de la începutul primăverii, Magnolia soulangeana este planta perfectă. Pe site-ul nostru găsești Magnolia de vanzare la un pret avantajos. Poți comanda online Magnolia soulangeana și în cel mai scurt timp va ajunge în propria grădina. 

Îngrijire Magnolia soulangeana:

Tipul de sol: Magnolia se dezvoltă cel mai bine pe soluri umede, bine drenate, uşor acide, bogate în materii organice sau îngrăşământ de frunze. Se adaptează pe solurile argiloase sau nisipoase, dar cel mai slab se dezoltă pe solurile slab drenate. La baza gropii unde se va planta magnolia se va aşeza un strat de nisip sau pietriş pentru a evita stagnarea apei. 

Necesar lumină: Plantați Magnolia în plin soare, dar ferită de vânturile puternice deoarece îi pot deteriora florile și ramurile fragile. 

Necesar apă: Ploile regulate vor ajuta planta să înflorească spectaculos. Udați planta numai pe perioadele de secetă cu o cantitate moderată de apă. Se recomandă aplicarea unui strat de mulci din frunze sau scoarță de copaci pentru a ajuta la menținerea umidității solului dar și pentru a împiedica dezvoltarea buruienilor. 

Boli și dăunători: Magnoliile sunt plante rezistente la boli şi dăunători. Principalele boli care pot apărea la magnolii sunt: ofilirea şi cancerul european. Ofilirea apare datorită îngheţului, iar părţile afectate trebuie tăiate. Cancerul european nu este o boală fatală, dar lemnul afectat trebuie tăiat şi ars. Principalii dăunători ai magnoliei sunt puricii şi gândacii japonezi. Există tratamente împotriva acestor dăunători și este important să le aplicați preventiv, primăvara. 

Tunderea Magnoliei: Se poate face înaintea înfloririi pentru îndepărtarea ramurilor uscate sau a ramurilor care sunt inestetice. 

Plantare Magnolia: Planta achiziționată la ghiveci poate fi plantată în grădină în orice perioadă a anului. În cazul în care achiziționați planta cu rădăcina nudă, plantarea se face de regulă primăvara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai dacă solul nu este înghețat. 

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod 1000000111880
Denumire Magnolia soulangeana - arbusti ornamentali cu flori
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Primavara
Necesar lumina In soare
Aspect Arbore
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
Dimensiuni livrare Inaltime: 55.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 500-600