Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Magnolia stellata (Magnolia stellata - arbusti ornamentali)

Varietati

caracteristici esentiale

Flori-steaVestitor al primăveriiPlantă vivace, rezistentă
104,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Magnolia stellata pentru a beneficia de flori albe, imaculate, la inceputul primaverii in gradina proprie!

Magnolia stellata este un arbust cultivat pentru florile sale mari, delicate, ușor parfumate, în formă de stea care aprar la începutul primăverii.  Magnolia stelata este originară din Japonia fiind foarte populară deoarece se adaptează ușor oricărui mediu și este foarte rezistentă la îngheț. Magnolia poate atinge înălțimea de 200 de centimetri fiind cea mai recomandată pentru grădinile mici.

Dacă își dorești un arbust care să atragă toate privirile în grădina ta, Magnolia stelata este planta ideală. Pe site-ul nostru găsești Magnolia stellata de vanzare la cel mai mic pret. Comanda online Magnolia stellata și în cel mai scurt timp te vei bucura de ea în propria grădina!

 

Îngrijire Magnolia stellata:

Tipul de sol: Magnolia se dezvoltă cel mai bine pe soluri umede, bine drenate, uşor acide, bogate în materii organice sau îngrăşământ de frunze. Se adaptează pe solurile argiloase sau nisipoase, dar cel mai greu se dezoltă pe solurile slab drenate. La baza gropii unde se va planta magnolia se va aşeza un strat de nisip sau pietriş pentru a evita stagnarea apei. 

Necesar lumină: Plantați Magnolia în plin soare, dar ferită de vânturile puternice deoarece îi pot deteriora florile și ramurile fragile. 

Necesar apă: Ploile regulate vor ajuta planta să înflorească spectaculos. Udați planta numai pe perioadele de secetă cu o cantitate moderată de apă. Se recomandă aplicarea unui strat de mulci din frunze sau scoarță de copaci pentru a ajuta la menținerea umidității solului dar și pentru a împiedica dezvoltarea buruienilor. 

Boli și dăunători: Magnoliile sunt plante rezistente la boli şi dăunători. Principalele boli care pot apărea la magnolii sunt: ofilirea şi cancerul european. Ofilirea apare datorită îngheţului, iar părţile afectate trebuie tăiate. Cancerul european nu este o boală fatală, dar lemnul afectat trebuie tăiat şi ars. Principalii dăunători ai magnoliei sunt puricii şi gândacii japonezi. Există tratamente împotriva acestor dăunători și este important să le aplicați preventiv, primăvara. 

Tunderea Magnoliei: Se poate face înaintea înfloririi pentru îndepărtarea ramurilor uscate sau a ramurilor care sunt inestetice. 

Plantare Magnolia stellata: Planta achiziționată la ghiveci poate fi plantată în grădină în orice perioadă a anului. În cazul în care achiziționați planta cu rădăcina nudă, plantarea se face de regulă primăvara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai dacă solul nu este înghețat. 

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod 1000000053449
Denumire Magnolia stellata - arbusti ornamentali
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Primavara
Necesar lumina In soare
Aspect Arbore
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
Dimensiuni livrare Inaltime: 60.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 300-400