Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Magnolii H 125-150 cm (Magnolii mixt)

Comanda Magnolii si bucura-te de cele mai impresionante flori ale primaverii! Magnolii 'Genie'si 'Black Beauty' pentru gradina ta! La ridicarea produsului direct din magazin, beneficimai mult

Varietati

Magnolia 'Black Beauty'Magnolia 'Genie'
În cazul acestui produs, transportul este inclus în preț cu livrare oriunde în România.

caracteristici
esentiale

flori impresionanteplanta rezistentaflori de primavara
Adaugă la favorite
382,42 lei 449,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-1206
Denumire Magnolii mixt
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb-Roz
Perioada inflorire Primavara
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 125.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 400.00
Descriere

Comanda Magnolii si bucura-te de cele mai impresionante flori ale primaverii!

Magnolii 'Genie'si 'Black Beauty' pentru gradina ta!

La ridicarea produsului direct din magazin, beneficiati de un pret special.

 

Magnolia este unul dintre cei mai apreciați arbori ornamentali cu flori care apar înaintea frunzelor, la începutul primăverii. Magnolia este originară din Asia și America de Nord ce poate atinge înălțimi de până la 7 metri fiind foarte rezistentă la poluarea urbană. Frunzele sale sunt ovale, de culoare verde lucios și căzătoare iar florile sunt mari, erecte. 

Dacă îți dorești un arbust cu cele mai încântătoare flori parfumate de la începutul primăverii, Magnolia este planta perfectă. Pe site-ul nostru găsești Magnolii de vanzare la un pret avantajos. Poți comanda online Magnolii și în cel mai scurt timp va ajunge în propria grădina. 

ÎNGRIJIRE MAGNOLII  'Genie' / 'Susan' / 'Manchu Fan:

Tipul de sol: Magnoliile se dezvoltă cel mai bine pe soluri umede, bine drenate, uşor acide, bogate în materii organice sau îngrăşământ de frunze. Se adaptează pe solurile argiloase sau nisipoase, dar cel mai slab se dezoltă pe solurile slab drenate. La baza gropii unde se va planta magnolia se va aşeza un strat de nisip sau pietriş pentru a evita stagnarea apei. 

Necesar lumină: Plantați Magnoliile în plin soare, dar ferită de vânturile puternice deoarece îi pot deteriora florile și ramurile fragile. 

Necesar apă: Ploile regulate vor ajuta planta să înflorească spectaculos. Udați planta numai pe perioadele de secetă cu o cantitate moderată de apă. Se recomandă aplicarea unui strat de mulci din frunze sau scoarță de copaci pentru a ajuta la menținerea umidității solului dar și pentru a împiedica dezvoltarea buruienilor. 

Boli și dăunători: Magnoliile sunt plante rezistente la boli şi dăunători. Principalele boli care pot apărea la magnolii sunt: ofilirea şi cancerul european. Ofilirea apare datorită îngheţului, iar părţile afectate trebuie tăiate. Cancerul european nu este o boală fatală, dar lemnul afectat trebuie tăiat şi ars. Principalii dăunători ai magnoliei sunt puricii şi gândacii japonezi. Există tratamente împotriva acestor dăunători și este important să le aplicați preventiv, primăvara. 

Tunderea la MagnoliiSe poate face înaintea înfloririi pentru îndepărtarea ramurilor uscate sau a ramurilor care sunt inestetice. 

Plantare Magnolii: Planta achiziționată la ghiveci poate fi plantată în grădină în orice perioadă a anului. În cazul în care achiziționați planta cu rădăcina nudă, plantarea se face de regulă primăvara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai dacă solul nu este înghețat. 

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare