Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Măslin (OLEA EUROPAEA)

Arbore originar din Siria și Asia Mică, este foarte răspândit în Grecia continentală și arhipelagul elen. Măslinul este considerat cel mai longeviv pom fructifer, în sălbmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Arbore anticAspect mediteraneanCel mai longeviv pom fructifer
199,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000173611
Denumire OLEA EUROPAEA
Tip Perena
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina in plin soare
Necesar apa Udare regulata
Aspect Arbore
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 90.00 cm
Diametru: 18.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 200.00
Descriere

Arbore originar din Siria și Asia Mică, este foarte răspândit în Grecia continentală și arhipelagul elen. Măslinul este considerat cel mai longeviv pom fructifer, în sălbăticie atingând și 1000 de ani.

Întreţinere măslin

Necesar apă: fie că este plantat în ghiveci sau direct în grădină, are nevoie de o bună drenare a apei, nu suportă ca rădăcinile să stea în apă.

Necesar fertilizare: la plantare este bine să îi administrați un fertilizator.

Necesar lumină: trebuie plantat sau așezat cu ghiveciul într-un loc inundat de razele soarelui. Nu tolerează umiditatea excesivă a aerului, care le provoacă diferite boli.

Înmulțire: prin butași prelevați de pe ramuri care au 3-4 ani și lăstari tineri care cresc în jurul pomului. Măslinii produși pe cale vegetativă înfloresc în 2-3 ani, au recolte semnificative în 4 ani și ating punctul maxim de producție în 7-8 ani, cei obținuți din semințe cresc greu și pot trece până la 10 ani pentru a ajunge la maturitate.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare