Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Mirt (Myrtus communis)

Mirtul (Myrthus communis) este un arbust originar din regiunea mediteraneană, cultivat pentru aspectul plăcut și pentru efectele benefice pe care le are asupra sănătății. Înfuziile din frmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Flori delicate, albePlantă aromatică si medicinalăPlantă nobilă
59,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-856
Denumire Myrtus communis
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Parfum Da
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 25.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 50-55 cm
Descriere

Mirtul (Myrthus communis) este un arbust originar din regiunea mediteraneană, cultivat pentru aspectul plăcut și pentru efectele benefice pe care le are asupra sănătății. Înfuziile din frunze de mirt pot fi utilizate pentru tratarea tusei sau a durerilor de stomac. Uleiul esențial de mirt se utilizează în industria cosmetică și a parfumurilor. Mirtul este foarte apreciat şi pentru aspectul compact al frunzișului și pentru mireasma delicată a florilor.  Mirtul tolerează tunderea putând fi modelat în forme diferite. La Flower Time găsești planta la ghiveci mirt de vanzare la un pret avantajos pentru ca să te bucuri de mireasma delicată a florilor sau de beneficiile acestei plante. Comandă online mirt la ghiveci pentru tine și prietenii tăi, iar noi ne vom ocupa de livrarea la domiciliu în cel mai scurt timp!

 

Ingrijire Mirt:

Tipul de sol: Mirtul se adaptează oricărui sol de grădină, cu condiția ca acesta să asigure un bun drenaj. De asemenea, puteti să faceți un amestec de turbă și nisip.

Necesar lumină:  Mirtul are nevoie de lumină directă pentru a înflori dar ferit de curenții de aer reci.

Necesar apă: Mirtul se udă regulat primăvara și vara și se pulverizează frunzele înperioadele caniculare. Pe perioada sezonului de iarnă, Mirtul se va uda mai rar.

Necesar fertilizare: Aplicați un îngrășământ pentru plante decorative de apartament pentru a stimula creșterea și ramificarea.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare