Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Muscate (PELARGONIUM ZONALE)

Muscatele Pelargonium zonale sunt originare din Africa de Sud, are aspect de tufă care atinge înălțimi de 30-50 centimetri. Pelargonium zonale este o muşcată cu frunze reniforme sau rotundmai mult

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

caracteristici
esentiale

Diversitate cromaticăÎnmulțire ușoarăPotrivită pentru casă și grădină
15,90 lei  TVA inclus

Informatii produs

Cod 1000000105476
Denumire PELARGONIUM ZONALE
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Tot anul
Parfum Nu
Necesar lumina In soare
Aspect Tufa
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta redusa
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta redusa
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 40.00
Descriere

Muscatele Pelargonium zonale sunt originare din Africa de Sud, are aspect de tufă care atinge înălțimi de 30-50 centimetri.

Pelargonium zonale este o muşcată cu frunze reniforme sau rotunde acoperite cu peri fini şi marginile dantelate. Florile înfloresc primăvara şi se găsesc în nuanţe de roz, roşu, violet sau alb.

Comandă Pelargonium zonale online pentru decorarea interioarelor, dar și pentru spațiile deschise, grădini sau terase. Le poți planta în ghivece sau jardiniere altături de plantele tale prtefetate, pentru a-ți crea aranjamente unicate.

Îngrijire Pelargonium zonale

TemperaturaPentru o dezvoltare armonioasă a plantei este necesară o temperatură optimă de aproximativ 20 de grade Celsius, iar pe timpul iernii, de 10 grade Celsius.

Necesar apă: Pe timpul verii, udați moderat mușcatele, având grijă să eliminați surplusul de apă care se strânge în tăviță, evitând astfel putrezirea rădăcinilor.

SolulMuşcatele preferă un sol afânat bine drenat, uşor acid, bogat în materie organică.

Îngrăşământ: Nu uitați de administrarea unui fertilizator în timpul verii pentru a favoriza înflorirea.

Necesar lumină: Pentru dezvoltarea şi înflorirea muşcatelor, lumina are un rol foarte important, astfel că le puteti așeza în plin soare. În timpul iernii, puteti să păstrați plantele în locuri cu lumină multă și să administrați îngrășământ și apă regulat. În acest fel, veți avea flori și în această perioadă. Există și varianta păstrării muscatelor în locuri întunecoase. În acest caz, primăvara, plantelor li se taie lăstarii, care se regenerează repede la loc. Înmulțirea muşcatelor: Se poate face cel mai des prin butași, dar se poate face și prin semințe

Boli şi dăunători: Muşcatele nu sunt plante sensibile ele fiind atacate de către muştele albe iar pe perioada verii muşcatele pot fi afectate de rugina-frunzelor şi putregaiuri. În cazul ruginii rupeţi şi ardeţi frunzele afectate.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare