Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Nolina (NOLINA RECURVATA H 85 cm)

Nolina recurvata sau Beaucarnea recurvata cu denumirea populară planta picior de elefant, este originară din Mexic. Frunzele sale sunt lungi, pieloase și rezistente, iar pe măsură ce tulpina cremai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Planta Picior de elefantFrunze panglici eleganteRezistentă la condiții extreme
199,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000063936
Denumire NOLINA RECURVATA H 85 cm
Inaltime (cm) 200
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Perioada inflorire -
Parfum Nu
Necesar lumina Lumina indirecta
Necesar apa Udare redusa
Aspect Arbore
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 85.00 cm
Diametru: 24.00 cm
Descriere

Nolina recurvata sau Beaucarnea recurvata cu denumirea populară planta picior de elefant, este originară din Mexic. Frunzele sale sunt lungi, pieloase și rezistente, iar pe măsură ce tulpina crește, se dezvoltă la nivelul solului un bulb care stochează apa pentru plantă.

Bucură-te de o plantă tropicală în casa ta și cumpără acum planta picior de elefant! Ea va ajunge la tine în maximum 48 de ore prin serviciul de livrare plante de apartament la domiciliu!

Întreținere planta picior de elefant:

Necesar apă: Planta se udă rar, cu cantități moderate de apă, deoarece protuberanța de la baza tulpinii stochează apă pentru perioade îndelingate de timp, aceasta fiind o adaptare a plantei în zona de origine (secetoasă). Plantele de dimenziuni mai mari se udă mai rar decât cele mai mici, deoarece solul reține o cantitate mai mare de apă.

Necesar lumină: Nolina preferă locuri luminose, chiar soare direct.

Necesar fertilizare: Nolina se fertilizează lunar, indiferent de perioada anului, cu un îngrășământ universal.

Înmulțire: Nolina se înmulțește prin lăstarii ce apar la baza tulpinei.

Transplantarea: Planta se transplantează la doi trei ani, într-un ghiveci mai mult lat decât înalt, pentru a stimula dezvoltarea bulbului și reținerea unei cantități mici de apă în sol.

 

Boli și dăunători: Planta picior de elefant este sensibilă la păduchii lânoși și țestoși care se formează la inserția frunzelor în rozetă, de cele mai multe ori datorită unei igiene necorespunzătoare. Spălați plantele periodic, iar în cazul apariției dăunătorului, îndepărtați-l cu o lavetă îmbibată în alcool sanitar. Repetați operațiunea la căteva zile până la dispariția completă a problemei.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare