Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Opuntia (Opuntia mixed)

Varietati

caracteristici esentiale

cactusi spectaculosiusor de intretinutcactus cu flori
43,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda cactusi Opuntia (Opuntia microdasys `Pallida` sau Opuntia rubescens `Consolea`)pentru a te bucura de un decor impresionant  acasa sau la birou si in plus de un aer mai curat. Cactușii Opuntia sunt plante suculente, care au capacitatea de a stoca lichide în tulpinile lor, pentru a supraviețui în medii aproape lipsite de apă. Spinii cactusului sunt, de fapt, frunze reduse la dimensiuni minime, ca rezultat al adaptării la mediul de viață. Sunt răspândiți în multe zone ale globului, de la ținuturile aride din Mexic până în pădurile tropicale din America Centrală. Comandă cactus online pentru frumuseţea lor, dar şi pentru efectele pozitive pe care le au asupra locuinţei tale, având capacitatea de a atrage radiaţiile emise de aparatele electrocasnice. Prin serviciul nostru de livrare cactuși la domiciliu, planta va ajunge la tine în cel mai scurt timp. Pe site-ul nostru găsești numeroase specii de cactusi de vanzare la diferite dimensiuni și pret avantajos.

 

Ingrijire Cactus Opuntia:

Necesar apă: Cactusii se udă la interval de 7-15 zile de primăvara până toamna, cu cantități moderate de apă, însă iarna se udă lunar sau se pot sista udările în totalitate.

Necesar fertilizare: Fertilizarea cactusilor se realizaează lunar, cu un îngrășământ specific cactaceelor.

Necesar lumină: Cactusii suportă lumina intensă, chiar razele directe ale soarelui, însă amplasați într-un spațiu slab luminat, aceștia vor putrezi.

Transplantarea: Cactusii pot fi transvazați la 2 ani, sau când vasul devine prea mic pentru a susține planta.

Înmulțire: Cactusii se înmulțesc prin butași de tulpină și lăstari laterali.

Boli și dăunători: Cactusii sunt sensibil la excesul de apă care provoacă putrezirea coletului și a tulpinii. Dintre dăunători, cel mai frecvent cactușii sunt atacați de păduchii lânoși.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1056
Denumire Opuntia mixed
Tip Anuala
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 60-80