Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Orhidee Phalaenopsis cu o tijă florală (PHALAENOPSIS)

Comandă orhideea Phalaenopsis cu o tijă florală, cadoul perfect, ideal pentru a dărui eleganță și simplitate unui apropiat ție. Oferă acest simbol al purității și vei fi înconjurat dmai mult

Varietati

AlbRozFuchsiaMov

caracteristici
esentiale

Aspect exoticInflorescență impresionantă, delicată Colorit extravagant
49,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000102284
Denumire PHALAENOPSIS
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb-Galben
Perioada inflorire Noiembrie-Martie
Necesar lumina abundenta
Necesar apa Udare moderata
Aspect Exotic
Temperatura livrare °C 15
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250.00
Descriere

Comandă orhideea Phalaenopsis cu o tijă florală, cadoul perfect, ideal pentru a dărui eleganță și simplitate unui apropiat ție. Oferă acest simbol al purității și vei fi înconjurat de fericirea prietenilor. Originare din Asia de Sud-Est și nordul Australiei, au ca denumire populară Orhideea-molie datorită asemănării cu o molie în zbor. În mediul natural trăiesc agățate de copaci, sunt plante epifite. Necesar apă: se udă o dată pe săptămână, având grijă să drenați excesul de apă care poate duce la apariția de boli și la putrezirea rădăcinilor. Necesar fertilizare: aplicați fertilizator la fiecare udare pentru a ajuta la înflorire și la dezvoltate. Necesar lumină: lumina are un rol foarte important în înflorirea orhideelor, cel mai bun loc unde puteți așeza planta este un pervaz al unei ferestre, orientată spre sud. Înmulțire: se face prin separarea puilor care apar la planta matură sau "in vitro", în condiții de laborator.   Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preţ! Pentru informații suplimentare referitoare la culoarea florilor, contactați un reprezentant Flower Time! La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare