Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Ornithogalum - Steaua din Betleem (Ornithogalum dubium)

caracteristici esentiale

Flori exoticeAspect delicatRezistenta

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

Anunță-mă când e pe stoc Adaugă la favorite

Descriere produs

Comanda Ornithogalum dubium, floarea cunoscuta cu denumirea populara de Steaua din Betleem. Ornithogalum este o planta decorativa bulboasa care in conditiile climatice din Romania se incadreaza pentru cultivarea in interiorul locuintei sau in locuri protejate de ger. Florile apar de iarna pana primavara, in inforescente compacte cu un numar de flori variabil. Bucura-te de o floare exotica ce se face remarcata prin contrastul brun-portocaliu din interiorul florii si plaseaza o comanda de Ornithogalum cu livrare la domiciliu oriunde in Romania.

 

Întreținere Ornithogalum:

Necesar lumină: Ornithogalum preferă să fie așezat în camere luminoase, însă ferit de razele directe ale soarelui care îi pot provoca arsuri și decolorări pe frunze.

Necesar apă: Ornithogalum se udă săptămânal. Se evită îmbibarea pământului până la saturație, deoarece bulbul este sensibil la excesul de apă, iar între două udări pământul trebuie să se usuce în profunzime.

Necesar fertilizare: În perioada de creștere (primavara-toamna) administrați un îngrășământ pentru plante decorative prin flori, la 2 săptămâni.  

Înmulțire: Ornithogalum se inmulteste prin bulbul din interiorul ghiveciului.

Perioada de repaus: Dupa inflorire, este recomandat sa scoateti bulbul din sol si sa il lasati intr-un loc intunecat si racoros dupa care sa il replantati.

Boli și dăunători: Ornithogalum este sensibil la excesul de apă asociat cu temperaturi scăzute, care îi provoacă brunificarea și căderea frunzelor. Dăunătorii plantei sunt paianjenii roșii și păduchii lânoși și țestoși. Pentru prevenirea lor mențineți igiena plantei, curățaț-o periodic pe ambele fețe ale frunzei cu o lavetă îmbibată în alcool sanitar, iar în cazul unui atac puternic efectuați tratamente fito-sanitare cu un acaricid/ insecticid specific.

 

Atentie, seva plantei este toxica in caz de ingestie!

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei. 

Ghiveciul decorativ nu este inclus in pretul afisat.

Informatii produs

Cod MAG-1044
Denumire Ornithogalum dubium
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Portocaliu
Perioada inflorire Iarna-primavara
Necesar lumina abundenta
Aspect Erbacee
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 11.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 40.00