Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Palmier Washingtonia (Washingtonia filifera)

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici esentiale

Frunze puternice, in forma de evantaiPalmier spectaculosIntretinere usoara
299,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Washingtonia filifera, planta cunoscuta si sub denumirea de palmier de desert sau palmier de California este o planta cu flori din familia Arecaceaea si originara din sud-vestul S.U.A si California. Creste pana la inaltimi de 15-20 m si poate ajunge in latime 3 – 6 m. Are trunchi columnar robust si frunze ceroase in forma de evantai (palmate). 


Ingrijire palmier Washingtonia

 

Lumina: palmierul din California prefera expunerea in plin soare si chiar si exemplarele mai mici vor prospera in plin soare. De asemenea, creste bine in soare partial sau semiumbra.

Umiditate: palmierul este tolerant la seceta, dar prospera foarte bine daca e udat regulat. Pentru o crestere optima, solul sa fie umed, cu un drenaj bun.

Temperatura: arborele poate rezista la temperaturi scazute de – 10 grade Celsius cu daune minore ale frunzelor. Palmierii plantati in sol cu drenaj rapid sunt mai rezistenti la frig. In timpul iernii, frunzele se pot decolora temporar din cauza frigului, umiditatii ridicate si inghetului. Palmierul Washingtonia poate rezista si la temperatura mare, inclusiv la temperaturi de 50 de grade Celsius.

Inmultire: prin seminte. 

 

Nota: Inaltimea produsului e calculata cu ghiveci.

Informatii produs

Cod MAG-1517
Denumire Washingtonia filifera
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa moderat
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 125.00 cm
Diametru: 26.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 1450.00