Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.

Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.

vezi alt produs

Pamant pentru Cactusi si Suculente dr. soil 1L

Pamant pentru cactusi si suculente dr. soil 1L este realizat din ingrediente de cea mai buna calitate si este potrivit pentru plante de interior din familia suculentelor (Aloe, Crassula, Kalanchomai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150
Adaugă la favorite
7,90 lei   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Descriere

Pamant pentru cactusi si suculente dr. soil 1L este realizat din ingrediente de cea mai buna calitate si este potrivit pentru plante de interior din familia suculentelor (Aloe, Crassula, Kalanchoe, etc.) si pentru cactusi (Mammilaria, Cereus, Gymnocalycium, etc.).

Mod de utilizare: Alegeti un ghiveci potrivit si asezati la baza acestuia cateva pietricele pentru a asigura drenajul corespunzator al apei. Turnati apoi un strat de substrat. si pregatiti o gaura pentru a aseza noua planta. Scoateti cu atentie cactusul sau planta suculenta din ghiveciul vechi si curatati cu miscari blande pamantul de pe radacini. Asezati planta in noul ghiveci, acoperiti radacinile cu substrat si presati usor si uniform in jurul plantei. Udati apoi planta incet si moderat. Daca e nevoie, mai adaugati un strat de substrat.

Conditii de depozitare: Produsul se depoziteaza in locuri uscate si aerisite. Nu lasati la indemana copiilor. Aruncati ambalajul la cosul de gunoi. Termen de valabilitate: nelimitat. 

Produse similare