Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Pamant pentru citrice 1 l Dr. Soil

8,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Substrat Natural Dr.Soil pentru Citrice, la punga de 1L 


Compoziție: turbă, biohumus, humus din scoarță de pin mediteranean min. 10%, perlit și materie organică.

Această formulă statisface principalele 3 nevoi ale citricelor (lămâi, portocal, pomelo, lime, mandarin, clementin, Kumkuat, etc.): cantitate de apă suficientă accesibilă rădăcinilor și un drenaj foarte bun, fertilizare naturală cu biohumus, imunitate naturală și întărirea structurii vegetale.

Instrucțiuni de folosire: Alegeți un ghiveci adecvat și așezați niște pietricele la bază pentru a asigura o bună drenare a apei. Apoi turnați un strat de substrat și pregătiți o gaură pentru a plasa noua plantă. Scoateți cu grijă planta din vasul vechi și îndepărtați ușor orice urmă de substrat existent pe rădăcini. Așezați planta în noul vas, acoperiți rădăcinile cu substrat și apăsați ușor și uniform în jurul plantei. Udați planta cu moderație. Dacă este necesar, mai adăugați un strat de substrat. Nu este necesară fertilizarea pentru o perioadă de 6 luni. După plantare, udați ca de obicei după 7 zile.

Condiții de depozitare: păstrează punga într-un spațiu uscat în ambalajul original. A nu se ține la îndemâna copiilor. Nu depozitați în lumina directă a soarelui.

Termen de valabilitate: nelimitat

Informatii produs