Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Pamant pentru Cymbidium si orhidee pseudo-bulboase 1l Dr. Soil

8,99 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Compoziție: Scoarță de pin mediteranean premium (min.80%), biohumus, Chilean Sphagnum fibre, materie organică

Această formula satisfice principalele nevoi de dezvoltare ale orhideelor Cymbidium și orhideelor cu pseudobulbi (Bulbophyllum, Oncidium, Lycaste, etc.): aerisire maximă a rădăcinilor, fertilizare și imunitate naturală, rezistență la situații de stres sau boli.

Mod de utilizare: Alegeți un ghiveci special pentru Cymbidium sau orhidee pseudobulboase, ținând cont de dimensiunile plantei de transplantat. Curățați orhideea de toate elementele moarte (frunze, rădăcini). Rădăcina plantei se va spăla de vechiul substrat cu apă călduță. În ghiveciul nou se va așeza un strat din produs astfel încât să se mențină înălțimea anterioară de plantare. Așezați planta și acoperiți cu substrat, presând ușor și uniform în jurul acesteia. În primele 7 zile, planta nu se udă, permițând substratului să se așeze în mod natural în ghiveci și rădacinilor să se adapteze la noul mediu. După 7 zile se reia udarea în mod normal. Nu sunt necesare fertilizări pentru o perioadă de 6 luni.

Condiții de depozitare: Produsul se depozitează în locuri uscate și aerisite. Nu lăsați la îndemâna copiilor! Aruncați ambalajul la coșul de gunoi.

Termen de valabilitate: nelimitat

Informatii produs