Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Pamant pentru plante carnivoare 1L Dr Soil

9,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda pamant pentru plante carnivore dr soil 1L 

Compozitie: turba, biohumus, humus de scoarta de pin mediteranean min. 30%, compost provenit din deseuri vegetale, materie organica

Aceasta formula statisface principalele nevoi ale plantelor carnivore (Dionaea, Sarracenia, Nepenthes, Drosera, Pinguicula etc.): cantitate suficienta de apa accesibila la radacini si un drenaj foarte bun, fertilizare naturala cu biohumus, completata cu compost provenit din deseuri verzi, imunitate naturala si intarirea structurii vegetale.

Mod de utilizare: Alegeti un ghiveci potrivit si asezati niste pietricele la baza pentru a asigura un drenaj adecvat al apei. Apoi turnati un strat de substrat si pregatiti o gaura pentru a plasa noua planta. Scoateti cu grija planta din vasul vechi si indepartati usor orice sol prezent pe radacini. Asezati planta in noul ghiveci, acoperiti radacinile cu substratul si apasati usor si uniform in jurul plantei. Udati planta incet si moderat. Dupa plantare: udati ca de obicei dupa 7 zile. Daca este necesar, adaugati un strat de substrat. Nu este necesara fertilizarea pentru o perioada de 6 luni.
Conditii de depozitare: pastreaza punga intr-un spatiu uscat in ambalajul original. A nu se tine la indemana copiilor. Nu depozitati in lumina directa a soarelui. 

Termen de valabilitate: nelimitat

Informatii produs