Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Pământ pentru Rhododendron 20L

Fiecare tip de plantă are nevoie de condiţii specifice. Şi solul trebuie să fie adecvat cerinţelor fiecăreia. Comandă pământ pentru Rhododendron online şi vei vedea că plantele acidofimai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.
Adaugă la favorite
16,92 lei 19,90 lei   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Descriere

Fiecare tip de plantă are nevoie de condiţii specifice. Şi solul trebuie să fie adecvat cerinţelor fiecăreia. Comandă pământ pentru Rhododendron online şi vei vedea că plantele acidofile se vor dezvolta mult mai bine!

Conținut; turbă Sphagnum, turbă neagră, argilă, îngrășământ PG mix. Conținut de N min. 1000mg/l, P2O5 min. 100 mg/l, K2O min. 300mg/l.

Utilizare: se recomandă pentru Rhododendron, Azalee, Erica, Calluna, Hortensia. Înainte de transplantare se udă bine solul, se recomandă un ghiveci cu 2-3 cm mai mare decât cel precedent, iar după transplantare se tasează substratul în ghiveci numai prin udare. La plantarea arbuștilor ornamentali se sapă o groapă de 40-50 cm adâncime, în fundul gropii se așează un strat de drenaj din granule de argilă, după care se pune substratul. Se așează planta și în jurul ei se pune substrat de rhododendron, iar în final se fixează planta numai prin udare. Se acoperă solul cu mulci de pin sau turbă acidă, care protejează solul de uscare și de alcalinizare. După plantare, fiecare plantă se întreține și se udă după necesitățile acesteia.

Echipament de protecție necesar: mănuși de protecție, haine de protecție, pantofi de protecție.

pH: 3,8 - 4,5 

Produse similare