Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
 

Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.

Produse

Căutare avansată

Filtre

Pamant plante

Pamant de flori 

 

Plantele sunt mai frumoase și mai sănătoase dacă sunt plantate într-un pamant de calitate. Transvazarea florilor la ghiveci trebuie să se efectueze chiar după ce le achiziționăm sau după ce le primim, la finalul înfloririi. Achiziționarea unui pamant de flori de calitate prelungește viața acestora.  Pâmântul din ghiveciul florilor trebuie schimbat la 2-3 ani, în funcție de specie și de dimensiunea ghiveciului. Vă oferim pamant de vanzare pentru toate tipurile de flori, de la pamant universal, pana la pamant acid sau pamant pentreu orhidee.

Comandă online pamant pentru plante de interior sau de exterior astfel încât plantele să beneficieze de un substrat bogat în nutrienţi fiind adecvat pentru cerințele fiecăreia. Cumpără pamant pentru orhidee, pământ pentru bonsai, pământ pentru cactuşi, pământ pentru plante acidofile, pâmânt pentru conifere sau pământ universal şi plantele tale îţi vor mulţumi! Alege opţiunea de livrare pamant la domiciliu şi substratul pentru plantele tale va ajunge în cel mai scurt timp!

Produse in pagina
Produse in pagina