Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Pamant universal micul gradinar 5L

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.
7,49 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Substratul universal micul gradinar 5L este un amestec universal potrivit pentru toate plantele si legumele gradinarilor in ghivece sau jardiniera, straturi, patura de flori, rasadnite,sere/mini sere.

Substratul universal micul gradinar este amestec pentru plante creat cu ingrediente atent verificate care confera produsului calitati deosebite; capacitate ridicata de retinere a apei, datorita unor proportii ridicate de turba premium, in amestec cu pamant de gradina bogat in nutrienti; aerare optima datorita granulatiei fine a amestecului si usurarea schimbului de gaze cu atmosfera; imbogatit cu compost obtinut exclusiv din material vegetal, intr-un mod sustenabil, prin colectarea,reciclarea si compostarea de deseuri verzi in mod responsabil. Readucerea sa in cadrul natural contribuie semnificativ la dezvoltarea armonioasa a mediului inconjurator.

Compozitie: pamant fertil de gradina, nisip, turba in granulatie fina, compost obtinut din material vegetal, ingrasamant organo-mineral.

Termen de valabilitate: nelimitat

Informatii produs