Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Pamant universal micul gradinar 5L

Substratul universal micul gradinar 5L este un amestec universal potrivit pentru toate plantele si legumele gradinarilor in ghivece sau jardiniera, straturi, patura de flori, rasadnite,sere/mini sere.mai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.
Adaugă la favorite
6,37 lei 7,49 lei   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Descriere

Substratul universal micul gradinar 5L este un amestec universal potrivit pentru toate plantele si legumele gradinarilor in ghivece sau jardiniera, straturi, patura de flori, rasadnite,sere/mini sere.

Substratul universal micul gradinar este amestec pentru plante creat cu ingrediente atent verificate care confera produsului calitati deosebite; capacitate ridicata de retinere a apei, datorita unor proportii ridicate de turba premium, in amestec cu pamant de gradina bogat in nutrienti; aerare optima datorita granulatiei fine a amestecului si usurarea schimbului de gaze cu atmosfera; imbogatit cu compost obtinut exclusiv din material vegetal, intr-un mod sustenabil, prin colectarea,reciclarea si compostarea de deseuri verzi in mod responsabil. Readucerea sa in cadrul natural contribuie semnificativ la dezvoltarea armonioasa a mediului inconjurator.

Compozitie: pamant fertil de gradina, nisip, turba in granulatie fina, compost obtinut din material vegetal, ingrasamant organo-mineral.

Termen de valabilitate: nelimitat

Produse similare