Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Partenocissus striata (Parthenocissus striata 'Verona Vein')

  Parthenocissus striata face parte din familia Vitaceae. Își are originea în America de Nord și Asia de Est. Adesea denumit “struguri de zahăr”, planta produce mici fmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Planta decorativă prin frunzeFrunze veșnic verziIntreținere facilă
69,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-1038
Denumire Parthenocissus striata 'Verona Vein'
Tip Perena
Necesar lumina Lumina si semiumbra
Necesar apa moderata
Aspect arboricol
Dimensiuni livrare Inaltime: 25.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 60-80
Descriere

 

Parthenocissus striata face parte din familia Vitaceae. Își are originea în America de Nord și Asia de Est. Adesea denumit “struguri de zahăr”, planta produce mici formațiuni formate dintr-o substanță zaharisită (necomestibilă), inofensivă. Secretă aceast lichid pentru a ține la distanță anumite insecte sau alte amenințări.

Parthenocissus se diferențiează prin frunzele înguste, de culoare verde închis care cresc pe tulpinile lungi. Planta e curgătoare și poate fi agățată în umbră parțială sau umbră. Cel mai bine e să udați planta dacă solul se simte uscat. Parthenocissus striata e o plantă puternică, care necesită puțină îngrijire. Ideală pentru ghivece și locuri suspendate.

 

 

Îngrijire Parthenocissus striata 


Necesar apă: Udați regulat, dar lăsați solul să se usuce ușor între două udări. Asigurați - vă că ghiveciul are un drenaj bun și găuri de scurgere deoarece nu e indicată o umiditate prea ridicată pentru rădăcini.

Necesar fertilizare: Utilizați un îngrășământ lichid pentru plante verzi în perioada de creștere, primăvara și vara.

Tipul de sol: preferă un substrat afânat, care să nu rețină apa. Potrivit e un pământ pentru plante verzi sau chiar de cactuși, care să permită scurgerea apei.

Necesar lumină: Preferă lumina indirectă. Alegeți un loc mai umbrit deoarece nu îi place lumina directă a soarelui. Se poate amplasa în apropierea unui geam, cu lumină filtrată, orientată pe est. Temperatura trebuie să fie constantă și indicat e să nu scadă sub 15 grade Celsius.

 

Comandă online planta Partenocissus de interior și o livrăm oriunde în România. Planta Partenocissus are atașat un suport cu care puteți suspenda planta.

Produse similare