Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Peperomia (PEPEROMIA SCHUMI RED)

Genul Peperomia, originar din America, cuprinde o gamă variată de plante suculente și târâtoare, cultivate cu precădere pentru frunzele extrem de decorative, dar și pentru florile salmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Extrem de rezistentăFrunze cărnoaseDecorativă tot timpul anului
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-696
Denumire PEPEROMIA SCHUMI RED
Tip Perena
Inflorescenta Da
Necesar lumina moderat
Necesar apa puțină
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 40.00
Descriere

Genul Peperomia, originar din America, cuprinde o gamă variată de plante suculente și târâtoare, cultivate cu precădere pentru frunzele extrem de decorative, dar și pentru florile sale interesante, ieșite din comun.

Peperomia schumi red se poate amplasa chiar și în zone cu spațiu limitat, deoarece nu are nevoie de un areal mare prentu dezvoltare. De asemenea, Peperomia se întreține foarte ușor, fără a avea mari pretenții față de factorii de mediu.

Peperomia este una din plantele care se pretează la terarii, aranjamente cu suculete și alte tipuri de aranjamente cu plante. Secretul constă în a vă urma imaginația!

Plasând o comandă de plante suculente perene online, vă puteti bucura de ele în maximum 48 de ore, prin serviciul nostru de livrare plante perene la domiciliu!

 

Întreţinere Peperomia schumi red:

Necesar apă: Peperomia se udă moderat și rar având în vedere să scurgeți surplusul de apă. Pământul se lasă să se usuce între două udări. De la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lui martie plantele se udă mult mai rar, menţinându-se substratul aproape uscat.

Necesar fertilizare: Fertilizarea plantelor suculente se face din aprilie până în august, când se administrează îngrășământ specific lunar.

Necesar lumină: Peperomia iubește lumina intensă, chiar și soarele direct. Preferă să fie amplasată în fereastră sau sub o sursă de iluminare artificială.

Transplantarea: Peperomia se transplantează la doi ani, într-un ghiveci puțin mai mare. Solul trebuie să fie unul ușor, bine drenat.

Înmulțire: Planta se înmulțește prin butași de frunze și prin despărțirea tufelor.

Boli și dăunători: Peperomia schumi red putrezește în cazul unui exces de apă în sol, iar dăunătorii la care este sensibilă sunt păduchii lânoși și țestoși.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare