Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Peperomia caperata (Peperomia mix)

Comanda Peperomia la ghiveci Peperomia caperata 'Rosso'/  Peperomia caperata 'Santorini'/  Peperomia caperata 'Napoli Nights' este o plantă originară din Brazilia, deosmai mult

Varietati

'Rosso''Santorini''Napoli Nights'

caracteristici
esentiale

Ideală ca plantă de birouFoarte decorativă prin frunzeUşor de întreţinut
Adaugă la favorite
29,67 lei 34,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod 1000000529319
Denumire Peperomia mix
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Vara
Necesar lumina Lumina sau semiumbra
Necesar apa Udare moderată
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250.00
Descriere

Comanda Peperomia la ghiveci Peperomia caperata 'Rosso'/  Peperomia caperata 'Santorini'/  Peperomia caperata 'Napoli Nights' este o plantă originară din Brazilia, deosebit de decorativă prin frunzele sale, verzi pe partea superioară şi vişinii pe cea inferioară. Varietatea "Rosso" are o creştere compactă, iar prin faptul că rămâne de talie mică (20-25cm) devine o alegere ideală pentru decorarea birourilor. Comandă Peperomia online şi înfrumuseţează-ţi locuinţa!

Peperomia poate fi amplasată chiar și în zone cu spațiu limitat, deoarece nu are nevoie de un areal mare prentu dezvoltare. De asemenea, planta peperomia se întreține foarte ușor, fără a avea mari pretenții față de factorii de mediu.

Peperomia este una din plantele care se pretează la terarii, aranjamente cu suculete și alte tipuri de aranjamente cu plante. Secretul constă în a vă urma imaginația!

Peperomia caperata îngrijire:

Necesar fertilizare: Fertilizarea plantelor suculente se face din aprilie până în august, când se administrează îngrășământ specific lunar.

 Necesar apă: Peperomia se udă moderat și rar având în vedere să scurgeți surplusul de apă. Pământul se lasă să se usuce între două udări. De la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lui martie plantele se udă mult mai rar, menţinându-se substratul aproape uscat.

Transplantarea: Peperomia se transplantează la doi ani, într-un ghiveci puțin mai mare. Solul trebuie să fie unul ușor, bine drenat.

Necesar lumină: Peperomia iubește lumina intensă, chiar și soarele direct. Preferă să fie amplasată în fereastră sau sub o sursă de iluminare artificială.

Înmulțire: Planta se înmulțește prin butași de frunze și prin despărțirea tufelor.

Boli și dăunători: Peperomia schumi red putrezește în cazul unui exces de apă în sol, iar dăunătorii la care este sensibilă sunt păduchii lânoși și țestoși.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

 

 

Comanda Peperomia la ghiveci Peperomia caperata 'Rosso'/  Peperomia caperata 'Santorini'/  Peperomia caperata 'Napoli Nights'


Produse similare