Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Peperomia mix (H 10 cm)

Varietati

caracteristici esentiale

Mix de plante suculenteUșor de combinatPerfecte pentru aranjamente cu plante
12,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Genul Peperomia, originar din America, cuprinde o gamă variată de plante suculente și târâtoare, cultivate cu precădere pentru frunzele extrem de decorative. Peperomia poate fi amplasata chiar și în zone cu spațiu limitat, deoarece nu are nevoie de un areal mare prentu dezvoltare. De asemenea, Peperomia se întreține foarte ușor, fără a avea mari pretenții față de factorii de mediu. Peperomia este una din plantele care se pretează la terarii, aranjamente cu suculete și alte tipuri de aranjamente cu plante. Secretul constă în a vă urma imaginația! Plasând o comanda de plante suculente perene online, vă puteti bucura de ele în maximum 48 de ore, prin serviciul nostru de livrare plante perene de interior la domiciliu! 

Întreţinere Peperomia:

Necesar apă: Peperomia se udă moderat și rar având în vedere să scurgeți surplusul de apă. Pământul se lasă să se usuce între două udări. De la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lui martie plantele se udă mult mai rar, menţinându-se substratul aproape uscat.

Necesar fertilizare: Fertilizarea plantelor suculente se face din aprilie până în august, când se administrează îngrășământ specific lunar.

Necesar lumina: Peperomia iubește lumina intensă, chiar și soarele direct. Preferă să fie amplasată în fereastră sau sub o sursă de iluminare artificială.

Transplantarea: Peperomia se transplantează la doi ani sau mai rar, într-un ghiveci puțin mai mare. Solul trebuie să fie unul ușor, bine drenat.

Înmulțire: Planta se înmulțește prin butași de frunze și prin despărțirea tufelor.

Boli și dăunători: Peperomia putrezește în cazul unui exces de umiditate în sol, iar dăunătorii la care este sensibilă sunt păduchii lânoși și țestoși.  

Notă:Prețul afișat este per bucată.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-761
Denumire H 10 cm
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 10.00 cm
Diametru: 4.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 20.00