Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Philodendron scandens (Filodendron scandens cu moss pole H 120)

Varietati

caracteristici esentiale

purifică aerulaspect exoticrezistent
136,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Filodendron scandens (Philodendron scandens) cu suport moss pole pentru a te bucura de un decor minunat acasa sau la birou. Philodendron este un gen de plante, în care sunt cuprinși arbuști pitici. Plantele își au originea din pădurile Americii de Sud. 

Planta Filodendron scandens este benefică pentru interior, deoarece elimină din aer toxinele, cum ar fi benzenul. Philodendron este perfect pentru dormitor sau bucătărie! Pe siteul nostru gasesti diverse specii de filodendron la pret avantajos cu livrare la domiciliu.

ATENTIEPhilodendronul este toxic pentru animale și copii în caz de ingerare.   

Ingrijire Filodendron scandens:

Necesar apă: Udați regulat, dar lasați solul să se usuce ușor între două udări. Asigurați-vă că ghiveciul are un drenaj bun și găuri de scurgere deoarece nu e indicată o umiditate prea ridicată pentru rădăcini.

Necesar fertilizare: Utilizați un îngrășământ lichid pentru plante verzi în perioada de creștere, primăvara și vara.

Tipul de sol: Philodenronul preferă un sol pe bază de turbă, care nu este prea greu. E nevoie de un substrat care să rețină umezeala, dar să nu rețină apa tipm îndelungat. Un amestec special pentru plante verzi și palmieri e perfect pentru această plantă.

Necesar luminăPreferă lumina indirectă. Alegeți un loc mai umbrit deoarece nu ii place lumina directă a soarelui. Se poate amplasa în apropierea unui geam, cu lumină filtrată, orientată pe est. Temperatura optimă e cuprinsă între 18 – 28 de grade Celsius. Evitați sa amplasați Filodendronul în locuri cu curenți reci de aer.

ÎntreținereÎndepărtați praful de pe suprafața frunzelor cu o cârpă moale umedă sau un duș complet pentru a îndepărta orice urmă de praf care s-a acumulat. Acest lucru vă va asigura că planta e sănătoasă și fară dăunători.

 


Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei. 

          Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

Informatii produs

Cod MAG-1612
Denumire Filodendron scandens cu moss pole H 120
Tip Perena
Necesar lumina moderat
Aspect Catarator
Dimensiuni livrare Inaltime: 120.00 cm
Diametru: 24.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250.00