Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Photinia bila medie pe trunchi (Photinia x fraseri)

Cumpara Fotinia sau Photinia x fraseri \'Little Red Robin\'  planta care aduce o pata de culoare in orice gradina. Cumpara Photinia \'Little Red Robin\' online si beneficiaza mai mult

Varietati

Little Red Robin

caracteristici
esentiale

pata de culoarefoliaj spectaculosfrunze persistente
399,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-890
Denumire Photinia x fraseri
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 150.00 cm
Diametru: 30.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 180-200
Descriere

Cumpara Fotinia sau Photinia x fraseri \'Little Red Robin\'  planta care aduce o pata de culoare in orice gradina. Cumpara Photinia \'Little Red Robin\' online si beneficiaza de oferta la cel mai bun pret! Pe siteul nostru gasesti Photinia pe trunchi de vanzare alaturi de cele mai spectaculoase plante ornamentale. 

Pret special la ridicarea din magazin!


Photinia își are originea în Noua Zeelandă și s-a răspândit în toată lumea. Este un arbust cu foliaj verde persistent, lucios, și lăstari roșii, ce înflorește foarte frumos în mai-iunie. Florile Photiniei sunt albe, iar lăstarii colorați în roșu aprins capătă un maroniu frumos la sfârșit de vară-început de iarnă. Se adaptează foarte bine la solul bine drenat, în plin soare sau semiumbră. După plantare trebuie asigurată în continuare umiditate, tocmai pentru a prinde rădăcinile. În primii ani după plantare este mai sensibila la ger, fiind recomandata protectia cu materiale specifice. Se plantează solitar, foarte întâlnit în grădini cu specific mediteranean. Este recomandata tunderea coroanei pentru mentinerea in forma specifica, pe parcursul perioadei de vegeatie.   

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare