Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Photinia fraseri pomisor (Arbusti ornamentali)

Pentru o amenajare a grădinii ca la carte, alege cele mai frumoase plante online. Un exemplu este Photinia fraseri 'Little Red Robin', un arbust cu foliaj verde persistent, lucios, și lăstari roșimai mult

Varietati

'Little Red Robin'

caracteristici
esentiale

Perfect pentru grădini mediteraneeneAspect deosebitCultivare ușoară
49,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-621
Denumire Arbusti ornamentali
Tip Perena
Necesar lumina in plin soare
Necesar apa Udare moderata
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 60.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 180-200
Descriere

Pentru o amenajare a grădinii ca la carte, alege cele mai frumoase plante online. Un exemplu este Photinia fraseri 'Little Red Robin', un arbust cu foliaj verde persistent, lucios, și lăstari roșii, ce înflorește foarte frumos în mai-iunie. Florile sunt albe, iar lăstarii colorați în roșu aprins capătă un maroniu frumos la sfârșit de vară-început de iarnă. Se adaptează foarte bine la solul bine drenat, în plin soare sau semiumbră. 

Photinia fraseri 'Little Red Robin' își are originea în Noua Zeelandă și s-a răspândit în toată lumea. După plantare trebuie asigurată în continuare umiditate, tocmai pentru a prinde rădăcinile. În primii ani după plantare este mai sensibil la ger. Se plantează solitar, foarte întâlnit în grădini cu specific mediteranean.

Serviciul nostru de livrare plante de grădină la domiciliu vă stă la dispoziţie, plantele ajungând la destinaţie în cel mai scurt timp. 

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare