Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Planta banilor (Crassula ovata, copacul banilor)

Varietati

caracteristici esentiale

Arborele de jadElimină energiile negativeSuporta temperaturi ridicate
31,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Crassula ovata sau copacul banilor (planta banilor) deoarece este cea mai renumită dintre plantele suculente, utilizată ca plantă de interior pentru un desing modern al locuinței. Crassula este denumită și "copacul cu bani" sau "planta banilor".

Crassula se consideră a fi planta responsabilă cu bunăstarea familiei şi cu menţinerea unei energii pozitive potrivit Feng Shui. Uşor de întreţinut și cu o longevitate uimitoare, Crassula ovata este foarte decorativă prin frunzele sale cărnoase. Denumirea de “Arbore de jad” vine de la culoarea frunzelor plantei Crassula, care la maturitate sunt de o culoare verde asemănăoare cu a jadului.

În anumite țări, Crassula se oferă ca dar de nuntă, reprezentând bunăstarea materială, iar datorită longevității sale reprezintă și acumularea unei bogate experiențe de viață, fiind planta care îngrijită corespunzător, vă poate însoți până la bătrânețe.

Pe site-ul nostru găsești Crassula planta banilor de vanzare la un pret avantajos. Comandă arborele de jad, o plantă foarte benefică pentru orice locuinţă!

Îngrijire Planta banilor:

Necesar apă: Crassula se udă moderat și rar având grijă să scurgeți surplusul de apă. Pământul lasă să se usuce între două udări. De la jumatatea lui noiembrie până la jumătatea lui martie plantele se udă mult mai rar, menţinându-se substratul aproape uscat.

Necesar lumină: Crassula (planta banilor) iubește lumina multă, însă razele puternice ale soarelui îi poate provoca arsuri pe frunze.

Necesar fertilizare: Fertilizarea la Crassula ovata se face din aprilie până în august când se administrează îngrășământ specific pentru plante suculente, o dată la două săptămâni.

Transplantarea: Crassula se transplantează la doi ani, într-un ghiveci puțin mai mare. Solul trebuie să fie unul ușor, bine drenat, special pentru cactuși și plante suculente.

Boli și dăunători: Crassula (Arborele de jad) putrezește în cazul unui exces de apă în sol, iar dăunătorii Crassulei sunt păduchii lânoși și țestoși.

Înmulțire: Crassula Planta banilor se înmulțește prin butași de frunze și prin semințe, un proces mai greu de realizat.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod 1000000100761
Denumire Crassula ovata, copacul banilor
Tip Perena
Necesar lumina In soare
Necesar apa UDARE REDUSA
Aspect Suculent
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 60-70