Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Planta carnivoră Nepenthes M (Nepenthes mix)

caracteristici esentiale

Aspect impresionantIntretinere facilaPlanta carnivora
83,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Nepenthes alata este cea mai populară plantă carnivoră originară din Asia de Sud-Est și Madagascar. Această planta carnivora o întâlnim în junglă, unde aerul este fierbinte și aburos, și pe vârfurile zonelor bătute de vânturi reci.  Planta carnivoră Nepenthes se remarcă prin ulciorul-capcană care se găsește în continuarea frunzelor. Acest ulcior atrage insectele prin culorile vii și prin nectarul emis de glanda nectariferă. Insectele atrase în capcane sunt descompuse rapid, ele suplimentând necesarul de hrană de care planta carnivoră are nevoie pentru se dezvolta.

Dacă sunteți în căutarea unei plante carnivore spectaculoase, la Flower Time găsiți planta carnivora Nepenthes de vanzare de diferite dimensiuni. Comandă online planta carnivoră Nepenthes și în cel mai scurt timp va ajunge la tine acasă!

Îngrijire Nepenthes:

Planta carnivoră Nepenthes se dezvoltă în condiții asemănătoare cu ale orhideelor. 

Necesar apă: udați regulat în timpul verii, iar pe timpul iernii mențineți substratul umed. Utilizați apă relativ curată cum ar fi apa de ploaie, apa distilată sau purificată. Totuși, apa nu trebuie să băltească. În caz contrar, rădăcinile vor putrezi. Adăugați puțină apă și în fiecare ulcior-capcană și nu uitați să stropiți și frunzele cu apă.

Necesar lumină: pentru a obține colorarea frumoasă a ulcioarelor-capcană și a frunzelor așezați planta în locuri luminoase, dar fără a ajunge razele soarelui direct pe ea.

Tipul de sol: Nepenthes are nevoie de un sol lipsit de substanțe minerale însă bine aerisit și care să permită scurgerea apei. Aplicarea îngrășămintelor nu este recomandată pentru această plantă carnivoră.

Înmulțirese poate înmulți prin butași de lăstari sau prin marcotaj aerian, în primăvară.

Hrănirea plantei Nepenthes: Frunzele plantei carnivore Nepenthes și-au dezvoltat capcane de prindere a insectelor pentru a-și suplimenta necesarul de hrană. Insectele sunt atrase de culorile vii ale ulcioarelor dar și de nectarul emis de glanda nectariferă, o substanță ademenitoare pentru insecte. Pereții capacanei secretă niște enzime care ajută la descompunerea rapidă a insectei de unde își extrage substanțele nutritive de care are nevoie. Adăugați în ulcioarele mature insecte foarte mici sau muște dar numai în cazul în care observați că planta nu poate prinde insecte pe o perioadă lungă de timp. Insectele trebuie să fie proaspăt ucise. O plantă matură are nevoie de doar 2 sau 3 insecte pentru a prospera. 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Pretul este per bucata!


Informatii produs

Cod MAG-1801
Denumire Nepenthes mix
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 60