Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe

Produse

Căutare avansată

Filtre

Plante aromatice la ghiveci pentru casa si gradina

Pe lângă rolul ornamental, multe plante aromatice contribuie la sănătatea noastră având și rol de plante medicinale. Încă din cele mai vechi timpuri, plantele au jucat un rol important pentru medicina și farmacie. O situație similară a fost în cazul cosmeticii și a parfumeriei care depindeau de uleiurile esențiale extrase din plante.

În prezent situația este similară, plantele aromatice și medicinale sunt considerate o sursă primară pentru sănătate, cosmetică și nu în ultimul rând gastronomie.

Alege să ai la tine în grădină sau chiar în bucătărie cele mai benefice plante aromatice şi medicinale. Frunzele acestor plante se folosesc adesea pentru a oferi un plus de savoare preparatelor culinare, însă dacă recoltăm funze proaspete din ghiveciul cu plante aromatice  preparatele noastre vor avea un gust mai intens. Magazinul online Flower Time vă pune la dispoziție un sortiment diversificat de plante aromatice de vanzare la un pret avantajos. Comandă acum plante aromatice iar de livrarea lor la domiciliu ne ocupăm noi, în cel mai scurt timp!

Nu există produse pentru selecția dvs.