Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe

Plante de interior

Căutare avansată

Filtre

Plante de apartament benefice

 

Pentru sanatatea ta si a celor dragi, Flower Time iti pune la dispozitie cele mai importante plante purificatoare si anume plante cu capaciati de a purifica aerul din locuinta! Aceste plante purificatoare de apartament sunt benefice si au capacitatea de a improspata aerul, elimina praful, umiditatea in exces, radiatiile provenite de la aparatura electrocasnica si substantele toxice provenite din utilizarea parfumurilor, detergentilor si a vopselelor. Aceste proprietati ale plantelor sunt dovedite stiintific de catre cercetatorii de la NASA.

Traiul in marile orase sau faptul ca majoritatea dintre noi locuim in cladiri moderne, eficiente din punct de vedere energetic, poate avea efecte negative. Unul dintre aceste efecte secundare este fluxul redus de aer, care permite cresterea poluarii din interiorul locuintelor, ceea ce poate sa provoace probleme respiratorii. NASA recomanda amplasarea a doua sau trei plante de dimensiuni medii la fiecare 100 de metri pătrați pentru a beneficia de efectul purificator al plantelor.

Comanda online plantele benefice care au capacitatea de a purifica aerul din locuinta si vei beneficia de livrarea lor la domiciliu in cel mai scurt timp!

Produse in pagina
Produse in pagina

#plante care purifica aerul din locuinta, #plante purificatoare, #plante care purifica aerul din casa, #plante pentru purificarea aerului, plante verzi decorative